Ο Καρκίνος
Φορείς Υγείας
Φορείς υγείας στην Ελλάδα

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ

Είδος οργανισμού: ΜΚΟ
Τύπος οργανισμού: Οργανισμός Υποστήριξης
Ηλικιακή ομάδα: Παιδιών

Διεύθυνση:
Καραϊσκάκη 23 & Λεωφόρος Βουλιαγμένης, 166 75, Γλυφάδα, Αττικής, Ελλάδα
τηλέφωνο:210 9637660
210 9637774
email:
info@makeawish.gr
website:
www.makeawish.gr

Ιστορικό


Όλα άρχισαν με τον Chris, ένα επτάχρονο αγόρι που έπασχε από λευχαιμία στο Φοίνιξ της Αριζόνα (Η.Π.Α.) το 1980. Το όνειρό του, να γίνει αστυνομικός, πραγματοποιήθηκε. Όσοι συμμετείχαν στην εκπλήρωση της ευχής του Chris, συνειδητοποίησαν ότι θα μπορούσαν να προσφέρουν και σε άλλα παιδιά, που δίνουν τη δική τους μάχη, τη δυνατότητα να ζήσουν αυτή την αξέχαστη εμπειρία. Έτσι ιδρύθηκε το Make-A-Wish Foundation, πριν από 27 χρόνια.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες


  • To Kάνε-Mια-Eυχή Ελλάδος είναι ένας φιλανθρωπικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών ηλικίας από 3 έως 18 ετών που πάσχουν από σοβαρές αρρώστιες, απειλητικές για τη ζωή τους.
  • Τo Kάνε-Mια-Eυχή ασχολείται αποκλειστικά με τον ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ίδια την αρρώστια του.
  • Μέσα από τη διαδικασία της ευχής, δημιουργούμε αλησμόνητες εμπειρίες για τα παιδιά αυτά και τις οικογένειές τους, με ένα σκοπό: να γεμίσουν δύναμη, να πιστέψουν στη ζωή και να την ξανακερδίσουν.
  • Όταν ένα παιδί δει την επιθυμία του να εκπληρώνεται, ξεχνά πως είναι άρρωστο, καταλαβαίνει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο να συμβεί και αντλεί δύναμη κι ελπίδα για να συνεχίσει να παλεύει για τη ζωή του!


BeStrong.org.gr - 17.04.12