Στήριξέ μας
Άφησε ένα δώρο ζωής

Άφησε ένα δώρο ζωής

Μια δωρεά στην οργάνωσή μας υπό την μορφή κληρονομιάς ή κληροδοτήματος, αποτελεί σημαντική συνεισφορά από πλευράς σας, αφού με αυτόν τον τρόπο, μας δίνετε την δυνατότητα να συνεχίσουμε απερίσπαστοι το έργο μας στο μέλλον και να επικεντρωθούμε στην υλοποίηση των στόχων μας.

Η απόφαση παραχώρησης μια δωρεάς είτε χρηματικής είτε υλικής, μέσω μιας κληρονομιάς στην οργάνωσή μας, αφενός σηματοδοτεί ένα προσωπικό δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας, αλλά παράλληλα είναι και μια προσωπική επένδυση καθώς αφήνει το δικό σας συναισθηματικό αποτύπωμα αλλά και το αποτύπωμα του δικού σας ανθρώπου στο μέλλον.

Μια τέτοια κίνηση ανοίγει μια νέα προοπτική για την Ελληνική κοινωνία και δίνει την δυνατότητα να βοηθηθούν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι που το έχουν ανάγκη. Με έναν τέτοιο τρόπο, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο που επουλώνει την αρνητική χροιά που μια διαθήκη ενδεχομένως αφήνει πίσω της και δημιουργεί ένα αίσθημα μελλοντικής ελπίδας για αλλαγή.

Κάνοντας την δωρεά σας μέσω διαθήκης, βεβαιωθείτε ότι η οικογένειά σας υποστηρίζει στην επιθυμία σας αυτή και ότι θα πραγματοποιηθεί όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε.

Θέλουμε να σας διασφαλίσουμε ότι θα είμαστε για πάντα εδώ και ότι θα σας παρέχουμε την απαραίτητη ενημέρωση, κατανόηση και υποστήριξη που εσείς χρειάζεστε.

Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο το ποσό για να βοηθήσετε, εξάλλου εκείνο που μετράει είναι η σκέψη που κάνετε για να μας βοηθήσετε.

Η κοινωφελής μη κερδοσκοπική οργάνωση φίλων του καρκίνου ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, είναι ευγνώμων για κάθε δώρο που δέχεται και εφόσον αυτό αποτελεί συναισθηματική κατάθεση του εκάστοτε δωρητή.
 
Η γενναιοδωρία σας αυτή, μπορεί να έχει μια δική της δυναμική, καθώς μετατρέπει κάποιον που νοσεί, από θύμα σε νικητή της ζωής, αφού θα του παρέχει την δυνατότητα να αντιμετωπίσει την ασθένειά του με μεγαλύτερη κατανόηση, βεβαιότητα και αξιοπρέπεια.

Αν θέλετε να συμβάλετε στην κοινωνική αλλαγή, αφήστε μια κληρονομιά, που μπορεί να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων γύρω σας!


BeStrong.org.gr - 01.04.14

b374k b374k Shell web shell inönü üniversitesi taban puanları 2019 malatya oto kiralama malatya web tasarım parça eşya taşıma şehirlerarası parça eşya taşıma parça eşya taşıma fiyatları büyü aşk büyüsü ayırma büyüsü büyü aşk büyüsü bağlama büyüsü paykasa paykasa fiyatları paykasa bozdurma metal galvanizli sac paslanmaz sac shell download wso shell webadmin shell şehirler arası nakliyat şehirler arası evden eve nakliyat