Στήριξέ μας
Δωρεά αντί δώρου γάμου

Δωρεά αντί δώρου γάμου

Επιλέγοντας σ’ αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής σας, αντί δώρου γάμου, να προσφέρετε μια δωρεά στην οργάνωση μας, θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε πιο δυνατά.

Δώστε ένα ιδιαίτερο νόημα στη γαμήλια μέρα σας κάνοντας μια δωρεά.

Πολλά ζευγάρια προτιμούν σε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής τους, που είναι ο γάμος τους, από το να δεχτούν δώρα από τους προσκεκλημένους τους, να προσφέρουν μια δωρεά σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που προσφέρει κοινωνικό έργο.

Έτσι με αυτόν τον τρόπο, νοιώθουν πιο καλά με τον εαυτό τους, αφού η δική τους χαρά γίνεται η αφορμή, να προσφέρουν στην κοινωνία και στις ευπαθείς ομάδες.

Αυτό το συναίσθημα της προσφοράς γίνεται πιο έντονο, όταν κάποιος από το ζευγάρι έχει εμπλακεί με κάποιον τρόπο με τον καρκίνο…

Ενημερώστε όλους τους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς σας για την επιθυμία που έχετε, ότι το αντίτιμο των χρημάτων που θα διέθεταν σε οποιοδήποτε δώρο για τον γάμο σας, να το καταθέσουν στον τραπεζικό λογαριασμό της οργάνωσης, για να βοηθήσουν τη συνέχιση του έργου μας. Υπενθυμίστε τους να αναγράφουν στο καταθετήριο το ονοματεπώνυμο τους και την αιτιολόγηση (αντί δώρο γάμου). Η κατάθεση μπορεί να γίνει και ανώνυμα.

Στην περίπτωση που κάποιοι δεν προτιμήσουν να κάνουν την κατάθεση της δωρεάς στο λογαριασμό της οργάνωσης, αλλά επιθυμούν να τα προσφέρουν δια ζώσης την ημέρα του μυστήριου, είτε κατευθείαν στον τραπεζικό λογαριασμό του ζευγαριού, μπορείτε να συγκεντρώστε εσείς το συνολικό ποσό της δωρεάς.

Εν συνεχεία, μπορείτε είτε να το παραδώσετε στα γραφεία μας, είτε να το κάνετε κατάθεση απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό της οργάνωσης μας. Παράλληλα θα ήταν πολύ βοηθητικό να μας προσκομίσετε και τα στοιχεία των δωρητών, ώστε να μπορέσουμε στη συνέχεια, να αποστείλουμε ευχαριστήριες επιστολές, καθώς και την απαραίτητη απόδειξη δωρεάς.

Γνωρίζοντας κάποιος τις δυσκολίες εξεύρεσης πόρων για μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, ειδικότερα στο νέο οικονομικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί, το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει για την οργάνωσή μας, αυτός ο τρόπος δωρεάς, για την λειτουργία και την επίτευξη των στόχων του ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ.

Κάντε τη δωρεά σας αντί δώρο γάμου, με κατάθεση, στον τραπεζικό λογαριασμό της οργάνωσης, στην Τράπεζα Πειραιώς.

  • Δικαιούχος: Κοινωφελής μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ
  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5077-038136-241
  • IBAN: GR29 0172 0770 0050 7703 8136 241
  • ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ: Κωδικός SWIFT BIC: PIRBGRAA

Για τις δωρεές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είναι απαραίτητη η αποστολή φωτοτυπίας του αποδεικτικού κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@bestrong.org.gr και κατόπιν η ενημέρωσή μας τηλεφωνικά στο: 210 8695111, για να σας αποστείλουμε την σχετική απόδειξη δωρεάς.


BeStrong.org.gr - 13.01.16
sakarya travesti antalya travesti ankara travesti tempobet

çeviri b374k shell inönü üniversitesi taban puanları 2019 malatya oto kiralama malatya web tasarım parça eşya taşıma shell download wso shell alfa shell şehirler arası nakliyat şehirler arası evden eve nakliyat malatya oto ekspertiz büyü aşk büyüsü ayırma büyüsü büyü aşk büyüsü bağlama büyüsü metal galvanizli sac paslanmaz sac medyum tavsiyeleri medyum şikayetleri medyum yorumları medyum dolunay medyum aşk büyüsü paykasa metal hrp sac paslanmaz çelik web tasarım seo hazır web sitesi evcil hayvan taşıma bahis siteleri