Στήριξέ μας
Υποστήριξέ μας με μια δωρεά
Μέσω Web Banking

Υποστήριξε το έργο μας μέσω Web Banking

Οι υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης που προσφέρει η μη κερδοσκοπική οργανώση Open Health Alliance παρέχονται από επαγγελματίες ειδικούς ψυχικής υγείας και υποστηρίζουν, βοηθώντας καθημερινά δεκάδες ανθρώπους που εμπλέκονται με τον καρκίνο στην Ελλάδα. 


Τα προγράμματα αυτά εξαρτώνται από την γενναιοδωρία των υποστηρικτών μας.

Η χρηματική πρόσφορα με την μορφή δωρεάς, είναι πολύ σημαντική για εμάς, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των εσόδων μας, προέρχεται από τις δωρεές και τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Κάνοντας σήμερα τη δική σας δωρεά, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας καλύπτοντας τα πάγια έξοδα της οργάνωσης, ενώ παράλληλα μας δίνετε τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε άλλον έναν άνθρωπο που εμπλέκεται με τον καρκίνο. 

Όλες οι οργανώσεις είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αφού το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων προέρχεται από τις δωρεές και οι όποιες εισφορές για τη συνέχιση του έργου μας, θα πραγματοποιούνται στον τραπεζικό λογαριασμό με δικαιούχο την Open Health Alliance

Υποστηρίξτε το έργο μας μέσω Web Banking, από την άνεση του σπιτιού σας, με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της οργάνωσης, στην Εθνική Τράπεζα.


  • Δικαιούχος: OPEN HEALTH ALLIANCE
  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 04048313060
  • IBAN: GR8301100400000004048313060
  • ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ: Κωδικός SWIFT BIC : ETHNGRAA


Για τις δωρεές στον τραπεζικό λογαριασμό της οργάνωσης, είναι απαραίτητη στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του καταθέτη, η ταχυδρομική του διεύθυνση και το e-mail του, για να αποστείλουμε την σχετική απόδειξη είσπραξης. Εναλλακτικά μπορείτε να μας ενημερώσετε για την κατάθεση στο info@bestrong.org.gr.


BeStrong.org.gr - 23.07.21