Νέα
Νέα της οργάνωσης

1ST ZUMBATHON IN GREECE!

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2011, στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ (ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΑΡΑΚΗ), πραγματοποιήθηκε  ένα τρίωρο Zumba Party, με μεγάλη συμμετοχή, αφού οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τα 400 άτομα! Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στην οργάνωση "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ", για την συνέχιση της γραμμής υποστήριξης ανθρώπων που εμπλέκονται με το καρκίνο 1069!

ZUMBATHON είναι ο επίσημος θεσμός-εκδήλωση που έχει καθιερώσει το ZUMBA FITNESS για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το πρώτο ZUMBATHON? στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός και στήριξε την ΜΗ κερδοσκοπική οργάνωση "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ", η οποία προσφέρει πολύτιμη ηθική και ψυχολογική υποστήριξη σε καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους!

Η Zumba είναι ένα καινούργιο είδος σωματικής άσκησης, που ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς και εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που θα σας απογειώσει. Στην πράξη λίγο από salsa, merengue, reaggeton, samba, hip-hop, cha cha, flamenco, αλλά και χορό της κοιλιάς και η γυμναστική γίνεται γιορτή!

BeStrong.org.gr - 29.03.14

b374k b374k Shell web shell inönü üniversitesi taban puanları 2019 malatya oto kiralama malatya web tasarım parça eşya taşıma şehirlerarası parça eşya taşıma parça eşya taşıma fiyatları büyü aşk büyüsü ayırma büyüsü büyü aşk büyüsü bağlama büyüsü paykasa paykasa fiyatları paykasa bozdurma metal galvanizli sac paslanmaz sac shell download wso shell webadmin shell şehirler arası nakliyat şehirler arası evden eve nakliyat