Νέα
Νέα της οργάνωσης

Παρουσίαση βιβλίου: "Mr. Be Strong: The Tourist of Life"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!  

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ;  

Ο Ελληνοκύπριος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΖΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ και Ιδρυτής της Βραβευμένης Οργάνωσης "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ" που υποστηρίζει ψυχοκοινωνικά ανθρώπους που εμπλέκονται με τον καρκίνο, θα είναι κοντά μας, την  
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΟ HALL ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗ WIGHTMAN ROAD, LONDON N8 0LY για να μας δώσει τη δική του οπτική για τη ζωή και να μας εξηγήσει πώς ο ίδιος κατάφερε να μετατρέψει το φόβο σε έμπνευση. Θα μας θυμίσει ότι:  

Νικητής δεν είναι αυτός που δεν έπεσε ποτέ, αλλά αυτός που έπεσε εννιά φορές και σηκώθηκε δέκα.  
 
Επίσης, θα μας παρουσιάσει το Νέο Βιβλίο του στην Αγγλική Γλώσσα, με τίτλο "MR BE STRONG: A TOURIST OF LIFE" που αφηγείται αυτή την απίστευτη ιστορία της ζωής του!

Το βιβλίο έχει εκδοθεί από τον Ελληνικό Εκδοτικό Οίκο του Λονδίνου, AKAKIA Publications, και εκπρόσωπος των Εκδόσεων θα μας διαβάσει αποσπάσματα.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, και στο τέλος της ομιλίας, θα υπάρξει μικρή δεξίωση με κεράσματα, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο Παναγιώτης Μιχαήλ θα έχει τη δυνατότητα να υπογράψει περιορισμένο αριθμό βιβλίων, που θα μπορεί όποιος θέλει να αγοράσει προς ενίσχυσιν του οργανισμού. 

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 0203 286 65500203 286 6550 και 0741 140 65620741 140 6562 http://www.bestrong.org.grhttp://www.stjohnthebaptist.euhttp://www.akakia.net


BeStrong.org.gr - 29.03.14