Νέα
Νέα της οργάνωσης

Μήνας ανδρικής υγείας: 'Αφησε μουστάκι για καλό σκοπό...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

We love moustache...

Με αφορμή την καθιέρωση του Νοεμβρίου, ως διεθνή μήνα ανδρικής υγείας, η Philips.  σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού, γύρω από τα φλέγοντα θέματα που αφορούν στον άντρα και την υγεία του, ξεκινά έναν πρωτότυπο διαγωνισμό, με φιλανρωπικό σκοπό .

Από αρχές και μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, η Philips σας προσκαλούν και σας προκαλούν να συμμετάσχετε κι εσείς στην προσπάθειά μας, που στόχο έχει να δωρίσει το ποσό των 4.000 ευρώ στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “BESTRONG.ORG.GR”, το οποίο θα διατεθεί για την επιίτευξη των στόχων του.

Ξεκινάμε, λοιπόν, δυναμικά με σήμα το #welovemoustache.

Στο διάστημα αυτών των ημερών, συμμετέχουμε ενεργά μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο facebook app κάνοντας like, share και ανεβάζοντας τη δική μας φωτογραφία με μουστάκι, ενισχύοντας έτσι την συλλογική προσπάθεια.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως: Boys AND girls. Σίγουρα μπορείτε και οι γυναίκες να βοηθήσετε ζωγραφίζοντας ή δημιουργώντας το δικό σας moustache!

Η προσπάθειά μας θα κλιμακωθεί στο τέλος του μήνα με ένα μεγάλο donation party του ΟΖΟΝ powered by Philips, με έκθεση φωτογραφίας και γνωστούς Αθηναίους που θα στηρίξουν το σκοπό μας με τον πιο cool & #welovemoustache τρόπο.

Ο μήνας της ανδρικής υγείας με σήμα κατατεθέν το #μουστάκι είναι εδώ...

Άσε μουστάκι αν είσαι άνδρας, ή "φόρεσε" ένα αν είσαι γυναίκα, τράβηξε φωτογραφία και ανέβασέ την εδώ http://bit.ly/welovemoustache

Με κάθε συμμετοχή η Philips δωρίζει 2€ στην ΜΚΟ ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, που στηρίζει ανθρώπους που εμπλέκονται με καρκίνο, και παράλληλα μπαίνεις στην κλήρωση για 10 ξυριστικές μηχανές Philips!


BeStrong.org.gr - 29.03.14