Νέα
Νέα της οργάνωσης

«Καρκίνος: Μύθοι και πραγματικότητα... Ο ρόλος του εθελοντή»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Το περιφερικό τμήμα Πειραιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στις 14 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα: 9.00 π.μ., στο αμφιθέατρο της Ελληνογαλλικής Σχολής “Saint Paul”, Κουντουριώτου 221-231, στον Πειραιά, (Χαρ. Τρικούπη 36, απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά, είσοδος από τη οδό Κουντουριώτου), διοργανώνει την Ημερίδα: «Καρκίνος: Μύθοι και πραγματικότητα – Ο ρόλος του εθελοντή».

Σε αυτή θα καταθέσουν την επιστημονική τους γνώση ιατροί, άτομα που νόσησαν αλλά κατάφεραν και διέγραψαν οριστικά από τη ζωή τους τον καρκίνο και ψυχολόγοι που θα δώσουν κατευθύνσεις σε ασθενείς και φροντιστές, προκειμένου η ζωή του καθενός μας να κάνει ένα ακόμη βήμα πιο μπροστά στην πλέον ελπιδοφόρα μάχη της ανθρωπότητας.
 
Το ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ θα συμμετέχει σε αυτή την ημερίδα, με την κ. Ηλιάννα Πασσάρη ψυχοδραματίστρια της οργάνωσης, στο στρογγυλό τραπέζι: “Υποστήριξη ασθενή και οικογενείας, αντιμετώπιση και ποιότητα ζωής” με τίτλο ομιλίας: «Μονοπάτι προς την αποδοχή» και ο ιδρυτής μας Παναγιώτης Μιχαήλ στο στρογγυλό τραπέζι: “Εμπειρίες ζωής» με τίτλο ομιλίας: «Στη ζωή μην ψάχνεις να βρεις το τέλειο… Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!»      


BeStrong.org.gr - 29.03.14