Νέα
Νέα της οργάνωσης

Κρούσμα εκμετάλλευσης του ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κρούσμα εκμετάλλευσης του ονόματος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, υποστήριξης ανθρώπων που εμπλέκονται με το καρκίνο ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, με πρόσχημα την οικονομική υποστήριξη του έργου μας. 

Καταγγελία επιχειρηματία, με μαγαζί Λευκών ειδών στο Γαλάτσι, στην οδό Τραλλέων 154, έφτασε στα γραφεία μας στις 11/6/2015. 

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι ένα άτομο, κρατώντας βιβλία μαγειρικής που διέθετε προς πώληση, ισχυρίστηκε ότι ήταν από το ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, και τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτών, θα κάλυπταν τα πάγια έξοδα της οργάνωσής μας...
  
Η μη κερδοσκοπική οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν έχει καμία απολύτως ανάμιξη στο συγκεκριμένο γεγονός ή παρόμοια περιστατικά. 

Τονίζει δε ότι δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα για να κάνει έρανο ή οποιαδήποτε μορφή συγκέντρωσης χρημάτων για την ενίσχυση των δράσεων της. 

Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών της γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό ή στα γραφεία μας. 

Για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού ή για οποιοδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη απόδειξη με το λογότυπο της οργανωσης.

Για το λόγο αυτό και προς αποφυγή άλλων παρόμοιων περιστατικών που σε καμία περίπτωση δε συνάδουν με τους σκοπούς και τις αρχές της οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να επικοινωνήσει άμεσα με τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, όσο και με την οργάνωσή μας:

  • Διεύθυνση: Αγίας Ζώνης 1Α, Κυψέλη, Αθήνα, Τ.Κ. 113 61
  • Τηλέφωνα: 210 86 200 85 - 6932 209001
  • Εθνική Γραμμή Υποστήριξης: 1069
  • Fax: 210 2922641
  • E-mail: info@bestrong.org.gr
  • Υπεύθυνος επικοινωνίας: Παναγιώτης Μιχαήλ

Το έργο της οργάνωσής μας στηρίζεται κυρίως από δωρεές που μας προσφέρουν ιδιώτες, εταιρίες, οργανισμοί και από τα έσοδα των εκδηλώσεων που διοργανώνουμε εμείς ή άλλοι για εμάς. 



BeStrong.org.gr - 11.06.15