Νέα
Νέα της οργάνωσης

1ο Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας

«Τι σημαίνει "Μπορώ να μείνω δυνατός"»

Στις 3-3 Οκτωβρίου 2010 διοργανώθηκε το 1º Συμπόσιο Νοσηλευτικής Ογκολογίας, στο Ξενοδοχείο Athens Imperial, από τον Τομέα Νοσηλευτικής Ογκολογίας  του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδας.

Η οργάνωση του 1ου Συμποσίου Νοσηλευτικής Ογκολογίας σηματοδότησε επίσημα, την έναρξη του  επιστημονικού διαλόγου μεταξύ των νοσηλευτών ογκολογίας και δικαιώνει την επίμονη και επίπονη πρόσφορα όλων στον χώρο της ογκολογίας. Στόχος του συμποσίου ήταν η ποιοτική βελτίωση της παρεχόμενης φροντίδας των ατόμων με καρκίνο, μέσω της νέας και διευρυμένης γνώσης.

Μέσα από την θεματολογία του συμποσίου θα αναδείχτηκαν νέες γνώσεις, νέες προοπτικές και δυνατότητες, θεραπευτικοί χειρισμοί, ερευνητικές πρωτοβουλίες που θα ενισχυσαν την επαγγελματική υπόσταση του νοσηλευτή και την αναγκαιότητα της αντιμετώπισης των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε αρρώστου.

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010, στις 17:30-19:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στρογγυλό τραπέζι με θέμα: «Η ζωή μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας».

Ο ιδρυτής της οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, Παναγιώτης Μιχαήλ, ήταν προσκαλεσμένος από την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου, σε μια ομιλία με θέμα: «Τι σημαίνει "Μπορώ να μείνω δυνατός"» καταθέτοντας βιωματικά την δική του εμπειρία με τον καρκίνο, αναλύοντας  παράλληλα τις δράσεις της οργάνωσης.


BeStrong.org.gr - 29.03.14