Νέα
Νέα της οργάνωσης

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ «1069»

Εφημερίδα: Τα Νέα

Υποστήριξη για καρκινοπαθείς

«ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ κέντρο έχει ως προτεραιότητα την υποστήριξη ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο. Το 1069 είναι ένα εθνικό νούμερο στο οποίο απαντούν ειδικοί της ψυχικής υγείας, δίνοντας τις πρώτες κατευθύνσεις σε ανθρώπους με καρκίνο ή σε δικά τους πρόσωπα για να μπορέσουν να διαχειριστούν τη νόσο». Ο κ. Παναγιώτης Μιχαήλ είναι γυμναστής και ιδρυτής της κοινωφελούς μη κερδοσκοπικής οργάνωσης φίλων του καρκίνου ΒeSΤRΟΝG. ΟRG.GR.

Έχοντας χτυπηθεί δύο φορές από τη συγκεκριμένη νόσο, πριν από δύο χρόνια προχώρησε στη δημιουργία της οργάνωσης με στόχο να παρέχει ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη σε όσους πάσχουν από καρκίνο και στις οικογένειές τους.

«Την τελευταία φορά που βρέθηκα σε αυτή τη θέση ήταν το 2007. Δεν είχα καμία υποστήριξη και αυτός είναι ο λόγος που έχω θέσει ως στόχο ζωής τη βοήθεια και στήριξη ανθρώπων με καρκίνο» λέει ο κ. Μιχαήλ. Σήμερα, παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καρκίνου, στις οκτώ το βράδυ στην οδό Αγίας Ζώνης 1Α στην Κυψέλη, η οργάνωση επέλεξε για συμβολικούς λόγους να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του Πρότυπου Τηλεφωνικού και Διαδικτυακού Κέντρου Υποστήριξης 1069.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: Τα Νέα
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/02/2010


BeStrong.org.gr - 29.03.14