Νέα
Νέα της οργάνωσης

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ

Ο χώρος όπου στεγάζεται το πρότυπο τηλεφωνικό & διαδικτυακό κέντρο υποστήριξης 1069, βρίσκεται στην Κυψέλη, στην οδό Αγίας Ζώνης 1Α.

Για την δημιουργία του τηλεφωνικού κέντρου έχουν χρησιμοποιηθεί όλες οι προηγμένες τεχνολογικές & τηλεπικοινωνιακές υποδομές εκείνες, ώστε η λειτουργία του να γίνεται με αρτιότητα παρέχοντας το ποιοτικότερο αποτέλεσμα στην επικοινωνία. Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι δίνεται η δυνατότητα στον κάθε ενδιαφερόμενο που εμπλέκεται με τον καρκίνο να επισκεφτεί το χώρο μας.

Μέσα σε αυτόν πραγματοποιούνται διάφορες δραστηριότητες και θα παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες όπως προσωπικές συνεδρίες με ψυχολόγους, θεραπευτικές ομάδες, ομάδες αυτοβοήθειας, παροχή διατροφικών προγραμμάτων (από κλινικούς διατροφολόγους) αλλά και ειδικά προγράμματα εναλλακτικών σωματικών δραστηριοτήτων. Τα προγράμματα αυτά θα παρέχονται όχι μόνο στους ασθενείς αλλά και στο οικείο περιβάλλον αυτών. Μέσω όλων αυτών των υπηρεσιών θεωρούμε ότι δίνουμε τα κατάλληλα όπλα, στους εμπλεκομένους για να διαχειριστούν τον καρκίνο, αλλά και να επανέρθουν στην κοινωνία πιο δυνατοί ώστε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της!








BeStrong.org.gr - 11.04.12