Νέα
Νέα της οργάνωσης

4η Διεθνής Έκθεση Αθλητισμού Sports Show

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Διεθνής Έκθεση Αθλητισμού Sports Show, από τις 25 έως 28 Σεπτεμβρίου 2008 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, Ελληνικό), υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του Οργανισμού Νεολαίας και ʼθλησης του Δήμου Αθηναίων και της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.

Οι επισκέπτες στη διάρκεια της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ή ακόμα και να συμμετάσχουν σ’ ένα πλήθος από αθλητικά happenings, να «μάθουν» από τα σεμινάρια για την υγεία, την άθληση και τη διατροφή και να έρθουν σε επαφή με ότι πρέπει να χαρακτηρίζει το σύγχρονο και υγιεινό τρόπο ζωής.

Η οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, προωθώντας την σωματική δραστηριότητα οποιασδήποτε μορφής, ως μέσο πρόληψης του καρκίνου ήταν εκεί, με δικό της περίπτερο. Το περίπτερο μας παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς από την οργανώτρια εταιρεία Action way. Πολλοί εθελοντές ήρθαν από νωρίς και μας βοήθησαν στο στήσιμο του περίπτερου, αριθμός 109.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες της έκθεσης, για την οργάνωσή μας και τις δραστηριότητές  της. Σε ολη την διάρκεια της έκθεσης μοιράστηκαν από τους εθελοντές μας, 10.000 φυλλάδια ενημέρωσης για τον καρκίνο. Στα πλαίσια της έκθεσης, ο Παναγιώτης Μιχαήλ φιλοξενήθηκε και έδωσε συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM. Μίλησε για την οργάνωση και τις δράσεις της, καθώς επίσης τόνισε για τα οφέλη της άσκησης, σε σχέση με την υγεία!

Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Aerobic, από την ιδιωτική σχολή IAFA COLLEGE. Στο σεμινάριο αυτό συμμετείχαν περίπου 400 επαγγελματίες γυμναστές, φορώντας όλοι το πορτοκαλί βραχιολάκι της οργάνωσης. Το πορτοκαλί βραχιολάκι ήταν το εισιτήριο για να συμμετέχει κάποιος στο σεμινάριο!

Με την είσοδο του το κάθε άτομο, έπαιρνε από ένα πορτοκαλί βραχιολάκι, μαζί με το έντυπο ενημέρωσης για τον καρκίνο, της οργάνωσης. Τα βραχιολάκια αυτά ήταν μια πρόσφορα της οργάνωσής μας, με σκοπό την πληροφόρηση, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση, σε ανθρώπους που λόγω του επαγγέλματός τους θα έρθουν σε επαφή με πλήθος κόσμου, στα γυμναστήρια.

Tην Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε Μαραθώνιος Aerobic για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος. Η πρωτοβουλία για το Μαραθώνιο αγάπης ήταν του I.A.F.A (International Aerobics & Fitness Association).

Πλήθος κόσμου και ειδικά μικρά παιδάκια συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση. Η οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, ήταν εκεί και συμμετείχε ενεργά, αφου ήταν και χορηγός επικοινωνίας!






BeStrong.org.gr - 29.03.14