Νέα
Νέα της οργάνωσης

Μεταδώστε το μήνυμα: ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ!

Kolonaki-press.com

«Όταν πέφτεις, πρέπει όχι απλά να σηκώνεσαι, αλλά να τρέχεις», λέει μια παροιμία και φαίνεται πως ο Παναγιώτης Μιχαήλ όχι απλά την εφαρμόζει αλλά την έχει κάνει τρόπο ζωής. Ο ίδιος γυμναστής στο επάγγελμα, έμεινε παράλυτος σε νεαρή ηλικία.

Όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά κατάφερε και νίκησε την ασθένεια του, αντλώντας δύναμη από μέσα του. Λίγο πριν συνέλθει και σταθεί ξανά στην πόδια του, ο καρκίνος χτύπησε την πόρτα του. Ο ίδιος συνέχισε να κοιτάει ψηλά και κατάφερε να τον νικήσει.

«Όλοι πιστεύουν ότι ο καρκίνος δεν θα χτυπήσει την πόρτα τους. Έτσι πίστευα και εγώ! Και τα δυο περιστατικά είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα του πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η πρόληψη στον καρκίνο.

Όσο πιο γρήγορα τον προλάβουμε, τόσο πιο γρήγορα τον εξολοθρεύουμε! Μοιραστείτε και εσείς τις δικές σας άσχημες εμπειρίες σε θέματα υγείας και μην ντρέπεστε γι' αυτές. Ίσως σώσετε ζωές!», λέει χαρακτηριστικά στo "K-P"

Εμείς στo "K-P"θα μπορούσαμε να τον παρουσιάσουμε ως τον άνθρωπο που νίκησε τον καρκίνο, όμως δεν το κάνουμε αυτό καθώς ο ίδιος είναι χαμηλών τόνων και το μόνο που θέλει αυτή τη στιγμή είναι να βοηθήσει όσους συνανθρώπους του πάσχουν από την συγκεκριμένη ασθένεια.

Γι’ αυτό το λόγο ίδρυσε τη μη κυβερνητική οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ για να δίνει δύναμη σε αυτούς που πάσχουν από καρκίνο. Ο ίδιος υποστηρίζει πως μπορεί να νικηθεί και γι’ αυτό το λόγο μιλάει άλλωστε στην «Α». Όμως δεν στάθηκε εκεί, αφού τις στιγμές αγωνίας και έντασης που έζησε τις αποτύπωσε σε βιβλίο, (σ.σ είμαστε τουρίστες) για να περάσει το μήνυμα στους συνανθρώπους του πως η ζωή θέλει δύναμη.

«Ένα από τα όνειρά μου ήταν να γράψω ένα βιβλίο για τη ζωή μου. Στους περισσότερους ανθρώπους τα όνειρα λήγουν με το τέλος της παιδικής ηλικίας. Μετά γινόμαστε σοβαροί, πολυάσχολοι, ρεαλιστές και τα ξεχνάμε. Χωρίς τα όνειρα, ίσως να μην τα είχα καταφέρει στην ζωή μου.

Αυτό το βιβλίο γράφτηκε για να σας υπενθυμίσει την αξία τους και για να πραγματοποιήσει ένα ακόμα δικό μου. Ίσως το πιο σημαντικό: έστω κι ένας να πάρει δύναμη μέσα από τη δική μου ιστορία, αξίζει τον κόπο! Γιατί πολύ απλά, αν είχα εγκαταλείψει τα όνειρα, ίσως να με είχε εγκαταλείψει η ίδια η ζωή», λέει ο ίδιος στην «Α».


Ποιο ήταν το κίνητρο για να δημιουργήσετε τον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό φίλων του καρκίνου ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ;

«Θα ξεκινήσω από την αιτία και κατόπιν θα σου πω για το κίνητρο. Η αιτία ήταν ότι εγώ ο ίδιος είχα καρκίνο 2 φορές. Η πρώτη φορά ήταν πριν 10 χρόνια περίπου το 1997. Το ευτύχημα ήταν ότι ο καρκίνος βρισκόταν σε αρχικό στάδιο και ήταν ιάσιμος. Τον Ιανουάριο του 2007 μετά από το καθιερωμένο ετήσιο τσεκ-απ, μου διεγνώσθη για δεύτερη φορά καρκίνος.

Το ευτύχημα για άλλη μια φορά ήταν, ότι η εξέλιξη του βρισκόταν σε αρχικό στάδιο. Μέχρι τώρα που μιλάμε είμαι καλά! Το σκεπτικό και το κίνητρο της δημιουργίας αυτής της οργάνωσης, ήταν να παρέχει σε όσους εμπλέκονται με τον καρκίνο όλα εκείνα τα όπλα που χρειάζονται, για να αντιμετωπίσουν όσο πιο ανώδυνα και χωρίς φόβο την ασθένεια.

Όπλα που ο ίδιος, δεν κατάφερα να βρω μέσα στο δεκάχρονο ταξίδι μου με τον καρκίνο. Γιατί με τον καρκίνο δεν εμπλέκεται μόνο ο ασθενής, αλλά και το περιβάλλον του. Τα όπλα αυτά είναι η πληροφόρηση και η υποστήριξη.»


Το «φίλων του καρκίνου» που αναφέρεται στην επωνυμία φαντάζομαι ότι είναι αλληγορική έκφραση;

«Η ένταξη της έκφρασης «φίλων του καρκίνου», μέσα στην επωνυμία της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης σαφώς και είναι μεταφορική. Ουσιαστικά οριοθετεί την νοοτροπία που θα πρέπει να έχουμε απέναντι στον καρκίνο. Δεν πρέπει να τον φοβόμαστε.

Αντί να χάνουμε ενέργεια μέσω του φόβου, είναι προτιμότερο να ενημερωθούμε για αυτόν. Όσο πιο καλά τον γνωρίσουμε τόσο πιο εύκολα και θα τον αντιμετωπίσουμε. Μέσω αυτής της νοοτροπίας, θα μπορέσουμε ως κοινωνία να ενημερωθούμε για αυτήν την ασθένεια, που όλοι στην Ελλάδα ΑΚΟΜΑ αποκαλούν «επάρατη νόσο».

Η αλήθεια είναι ότι έχει όνομα και λέγεται ΚΑΡΚΙΝΟΣ! Η γνώση είναι δύναμη και απωθεί βίαια κάθε φόβο, για αυτό "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ" !»


Τι πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ;

«Να προσφέρουμε όλα όσα εκείνα δεν είχα εγώ, ή μάλλον όλα όσα εκείνα θα ήθελα να έχω, που σε άλλες χώρες του κόσμου θεωρούνται δεδομένα και αυτονόητα.

Επειδή πιστεύουμε στην δύναμη του διαδικτύου ως μέσον ενημέρωσης και ταχύτατης προώθησης πληροφοριών, θα δώσουμε μεγάλη έμφαση ως οργανισμός σε αυτόν τον τομέα. Ήδη από τις 10/01/2008 έχει ανέβει η ιστοσελίδα μας http://www.bestrong.org.gr με ιατρικές αλλά και υπορστηρικές πληροφορίες.

Πολλές από τις καμπάνιες μας θα λάβουν χώρα στο διαδίκτυο, αφού ήδη έχουν πρόσβαση σε αυτό 4.000.000 έλληνες! Παράλληλα θα δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα όπου οι εμπλεκόμενοι με τον καρκίνο, θα έχουν βήμα για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και τα συναισθήματα τους μέσω forum, chat, blogs.

Παράλληλα θα μπορεί οποιοσδήποτε έστω και ανώνυμα να έρχεται σε επαφή με τους ειδικούς μέσω chat για να πάρουν τις πληροφορίες και την υποστήριξη που χρειάζονται!»


Η βοήθεια των εθελοντών είναι σπουδαίος παράγοντας για την υλοποίηση των στόχων σας;

«Μα και βέβαια χωρίς αυτούς δεν νομίζω ότι θα υπήρχαν 800 μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στην Ελλάδα.. Εμείς ως νεοσύστατη μη κερδοσκοπική οργάνωση δεν έχουμε ακόμα μεγάλο αριθμό εθελοντών, αλλά πιστεύω ότι στο μέλλον θα έχουμε καθότι ο καρκίνος αφορά όλους μας.

Ένας στους τρεις ανθρώπους σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας θα έρθουν αντιμέτωποι με αυτόν. Οι ανάγκες μας είναι σε εθελοντές ομάδων υγείας όπως γιατροί, νοσηλευτές και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης όπως ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί.

Μέσω του διαδικτύου έχουμε δημιουργήσει μια νέα τάξη εθελοντών τους e-εθελοντές, που δεν θα χρειάζονται ιδιαίτερο χρόνο, πάρα μόνο ένα κλικ στο ποντίκι τους… Το να προωθήσεις ένα μήνυμα ζωής σε δέκα φίλους σου, μιας καμπάνιας για παράδειγμα, που έχει ως στόχο την ενημέρωση για τις βλαβερές συνέπειες του τσιγάρου, δεν νομίζω ότι τρώει ιδιαίτερο χρόνο.

Για φαντάσου όμως να κάνουν την ίδια κίνηση και οι 10 φίλοι σου που έλαβαν το μήνυμα και αυτό να αναπαραχθεί. Μέσα σε μια νύχτα ίσως 4.000.000 χρήστες θα ξέρουν τις βλαβερές συνέπειες του τσιγάρου!»


Η προσπάθεια σας έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο;

«Το πρόβλημα μας ως μη κερδοσκοπική είναι ότι δεν είμαστε γνωστοί στο ευρύ κοινό. Εδώ έρχεται ο ρόλος ο δικός σας, των ΜΜΕ ώστε να μας βοηθήσετε για μεταφέρετε τα μηνύματα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης και έτσι να γίνουμε πιο γνωστοί.

Όσοι γνωρίζουν την οργάνωση μας την αγκαλιάζουν και θέλουν προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις από όποιον χώρο και αν προέρχονται.

Τέλος αν κρίνω ότι μέσα σε 7 ημέρες που ανέβηκε στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα μας, δεχτήκαμε περίπου στις 500 επισκέψεις, θεωρώ ότι στον μέλλον ο κόσμος θα μας αγκαλιάσει πιο πολύ»


Υπάρχει κατάλληλη στήριξη από την πολιτεία στο έργο σας;

«Ένα θα σας πω και θα καταλάβετε. Ένας νεοσύστατος μη κερδοσκοπικός οργανισμός για να πιστοποιηθεί από το υπουργείο υγείας πρέπει να περάσουν 2 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα δεν δικαιούσαι να πάρεις επιχορήγηση ή κάτι άλλο. Πίστεψε με ότι από την τσέπη μας βάζουμε μέχρι στιγμής τα χρήματα και βέβαια από την ευαισθησία του κόσμου».


Πιστεύετε ότι μπορεί να νικηθεί ο καρκίνος;

«Πιστεύω ότι μπορεί να νικηθεί ο καρκίνος της άγνοιας και της αδιαφορίας της κοινωνίας μας, που υπάρχει για τον καρκίνο. Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες το 80 με 90% των ανθρώπων που διαγνώσθηκαν με καρκίνο θα ζούσαν αν τον προλάβαιναν στα αρχικά του στάδια. Υπό αυτήν την έννοια λοιπόν πρώτα πρέπει να καταπολεμήσουμε την άγνοια που υπάρχει για αυτόν».


Ποια η προσωπική σας συμβολή σε σχέση με τον οργανισμό, έχοντας ως γνώμονα την δική σας περιπέτεια με τον καρκίνο;

 «Από τις 10 Δεκεμβρίου 2007 κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία το βιβλίο μου με τον τίτλο «Είμαστε τουρίστες !» από τις εκδόσεις Μελίχρυσος. Μέσα σε αυτό καταθέτω την δική μου εμπειρία με τον καρκίνο και πως κατάφερα να επιβιώσω μέσω της θετικής σκέψης δυο φορές από αυτόν.

Με αυτόν τον τρόπο πιστεύω ότι θα βοηθήσω πολλούς ανθρώπους σε οποία φάση της ζωής τους και αν βρίσκονται. Και δεν χρειάζεται κάποιος να έχει αντίστοιχη εμπειρία για να το διαβάσει. Γράφω για τη δύναμη που παίρνει κανείς μέσα από την γυμναστική, το γέλιο, την εσωτερική δύναμη που κρύβουν τα όνειρα, την θετική ενέργεια που πηγάζει από την ελπίδα.

Γιατί όταν δεν ελπίζεις, έχεις προ πολλού πάψει και να ζεις!»


Επίλογος από τον Παναγιώτη Μιχαήλ

Μεταδώστε το μήνυμα: ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ! Τα πορτοκαλί βραχιολάκια, με το σύνθημα ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, δημιουργήθηκαν για 2 λόγους. Πρώτον για να διαδώσουμε το μήνυμα αυτό σε όλη την Ελλάδα, και δεύτερον για να ενισχύσουμε οικονομικά την οργάνωσή μας.

Έτσι θα μας δοθεί η ευκαιρία να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα, την δημιουργία ενός σύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου πληροφόρησης και ψυχολογικής υποστήριξης!

Το ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, εκτός του οι είναι η ονομασία της οργάνωσής μας, είναι και το μήνυμα που θέλουμε να μεταδώσουμε, σε όλους τους ανθρώπους, ειδικότερα σε εκείνους που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο. Είναι ένα μήνυμα που το έχει ανάγκη κάθε άνθρωπος σε όποια δύσκολη φάση της ζωής του και αν βρίσκεται.

Θεωρούμε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι δυνατοί, απλά σε κάποιους δημιουργούνται οι συνθήκες για να το καταλάβουν πιο νωρίς... γι’ αυτό προτρέπουμε λέγοντας ΜΕΙΝΕ και όχι ΓΙΝΕ…!

Φορώντας κάποιος αυτό το πορτοκαλί βραχιολάκι, στις δύσκολες στιγμές θα του υπενθυμίζει να μην εγκαταλείψει τον αγώνα…. (οποιοδήποτε αγώνα και αν κάνει κάποιος), αλλά να παραμείνει δυνατός!

Το μήνυμα αυτό, έχει και μια άλλη διάσταση για την οργάνωσή μας, αυτήν της ενημέρωσης. "Η γνώση είναι δύναμη…", λένε κάποιοι και συμφωνούμε απόλυτα με αυτό. Εμείς όμως δίνουμε και την συνέχεια, "….γι’ αυτό ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ.", δηλαδή απόκτησε την γνώση, απόκτησε την πληροφορία, μείνε ενημερωμένος….

Θεωρούμε, με αυτήν μας την ενέργεια να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο, ειδικότερα τους νέους ανθρώπους, σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, αλλά και σε θέματα φιλανθρωπίας. Είναι ο πιο απλός τρόπος να προσφέρει κάποιος ένα μικρό πόσο, αλλά το πιο σημαντικό είναι, ότι θα μεταφέρει παντού, έχοντας στο χέρι του το βραχιολάκι, το μήνυμα ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ. Ας κάνουμε και στην Ελλάδα την φιλανθρωπία μόδα, όπως έγινε στο εξωτερικό, με τα κίτρινα βραχιολάκια του LIVE STRONG. Εξ’ άλλου το κόστος, είναι μηδαμινό σε σχέση με τον σκοπό που εξυπηρετεί!

Η ιδέα με τα βραχιολάκια σαφώς και δεν είναι δική μου, αλλά του Lance Armstong, ο οποίος είναι και το πρότυπο μου. Ότι έχω κάνει μέχρι στιγμής το οφείλω σε εκείνον, που με ενέπνευσε. Διαβάζοντας την αυτοβιογραφία του στην διάρκεια του καρκίνου, πήρα πολύ δύναμη! Απίστευτος τύπος !!!

Αποφάσισα έτσι με τον εαυτό μου να ΜΕΙΝΩ ΔΥΝΑΤΟΣ, να γίνω γρήγορα καλά, για να βοηθήσω όσους ανθρώπους το έχουν ανάγκη, και αυτό πράττω…. Έτσι, έγραψα και εγώ την δική μου αυτοβιογραφία! Ένα βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΛΙΧΡΥΣΟΣ, με τον τίτλο "Είμαστε τουρίστες!", ώστε να βοηθήσω με τη σειρά μου, άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη!

Μέρος των εσόδων από την πώληση του θα διατεθούν στην οργάνωσή μας. Δεν έμεινα μόνο στο βιβλίο, αφού μετά την τελευταία μου περιπέτεια, τον Ιανουάριο 2007, που επανήρθε ο «φίλος μου» ο καρκίνος, μου δημιουργήθηκε το Όνειρο, της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης…., το οποίο και υλοποίησα!

Το επόμενό μου Όνειρο τώρα, είναι μέσω της οργάνωσης να διοργανώσουμε ένα ανοιχτό για το κοινό διήμερο μεγάλο συνέδριο. Την μια μέρα θα υπάρχουν θέματα σε σχέση με τον καρκίνο και την πρόληψη. Θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες, να πληροφορηθούν, αλλά και να ρωτήσουν ότι απορίες έχουν τους ειδικούς.

Την επόμενη μέρα θα έχουν την ευκαιρία οι νικητές του καρκίνου, να καταθέσουν τις εμπειρίες τους, να μάθει ο κόσμος…. Με το τέλος του συνεδρίου, θα γίνει προς τιμήν όλων αυτών που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο, μια ποδηλατοδρομία ή πεζοπορία. Επίσημος προσκαλεσμένος θα είναι το πρότυπο μου ο Lance Armstong! 

ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ είναι η η ελληνική ονομασία της οργάνωσής μας, ενώ στα αγγλικά Be Strong, που παρέχει πληροφορίες για τον καρκίνο και υποστηρίζει ανθρώπους που εμπλέκονται με αυτόν.

Η κοινωφελής μη κερδοσκοπική οργάνωση φίλων του καρκίνου ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, ιδρύθηκε τον Οκτώβριο 2007, για να παρέχει όσα εγώ δεν είχα, στο δεκαετές ταξίδι μου με τον καρκίνο. Η δημιουργία ιστοσελίδας για την οργάνωση http://www.bestrong.org.gr , τον Ιανουάριο 2008, έδωσε μια άλλη δυναμική και προοπτική στην οργάνωσή μας.

Πιστεύουμε στην δύναμη του διαδικτύου, καθότι 5.000.000 έλληνες το χρησιμοποιούν ήδη. Το 90% εξ’ αυτών αναζητούν πληροφορίες. Πέραν από τις πληροφορίες που παρέχουμε, έχουμε δημιουργήσει μια πλατφόρμα επικοινωνίας και στήριξης σε όσους εμπλέκονται με τον καρκίνο. Με τον καρκίνο δεν εμπλέκεται μόνο ο ασθενής αλλά και το περιβάλλον του. Θεωρώ λοιπόν ότι είναι οι πρώτοι που πρέπει να στηριχθούν ψυχολογικά και κατόπιν ο ασθενής!

Μέσω της οργάνωσης, προσπαθούμε να απομυθοποιήσουμε την λέξη καρκίνος, ώστε να αρχίσει ο κόσμος να λέει το όνομά του. Όσο σαν κοινωνία αποκαλούμε τον καρκίνο, «η επάρατη νόσος», τόσο θα φοβάται να ενημερωθεί για αυτόν. Σε πρόσφατο ταξίδι μου στην Κύπρο ενημερώθηκα σχετικά, ότι η εκεί ΕΣΗΕΑ, έδωσε εντολή σε όλα τα ΜΜΕ να μην ξαναχρησιμοποιήσουν για τον καρκίνο, εκφράσεις όπως «ανίατη ασθένεια» ή «επάρατη νόσος»….

Πίστεψε με, ο μόνος τρόπος να τον αντιμετωπίσουμε είναι η πληροφόρηση. Τέλος προσπαθούμε να περάσουμε το μήνυμα ότι με τον καρκίνο δεν πεθαίνεις μόνο, αλλά μπορείς και να ζήσεις μια φυσιολογική ζωή, ειδικότερα αν τον προλάβεις σε αρχικό στάδιο. Το λένε και οι ειδικοί, ότι το 85% με 95% των διαγνώσεων θα ήταν θεραπεύσιμο, εφ’ όσον η διάγνωση γινόταν σε αρχικά στάδια. Ένα παράδειγμα στα χιλιάδες που υπάρχουν είμαι και εγώ, μου διέγνωσαν καρκίνο των όρχεων, 2 φορές μέσα σε 10 χρόνια σε αρχικό στάδιο και όπως βλέπεις ζω!

Οι έλληνες έχουν ανάγκη πληροφόρησης αλλά και υποστήριξης, σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο. Αυτό το βλέπουμε από τις επισκέψεις που έχουμε στον δικτυακό τόπο της οργάνωσης. Την ιστοσελίδα μας την επισκέπτονται 10.000 άνθρωποι τον μήνα. Το Μάρτιο του 2008, δημιουργήσαμε στο Facebook ένα Group με την ονομασία ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ και μέχρι αυτή την στιγμή έχουν μπει 3.500 μέλη!

Τελειώνοντας θα ήθελα να καλέσω όλους τους αναγνώστες σας, στο φιλανθρωπικό πάρτι που διοργανώνουμε στις 27/07/2008, και ώρα 20.30 μ.μ., στην πιο όμορφη βεράντα της πόλης, το VITRINE - ΕΧO SUMMER (Markou Mousourou 1 & Ardittou, Mets, Δίπλα στο Παναθηναϊκό Στάδιο), για να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό!

Επέλεξα την ημέρα των γενεθλίων μου για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ίδρυση της οργάνωσης, την έκδοση του βιβλίου μου «Είμαστε τουρίστες!» και τα 11 χρόνια που έχουν περάσει, από τον Ιούλιο του 1997, όπου έγινε η πρώτη διάγνωση του καρκίνου σ’ αυτόν! Τέλος, θα γίνει η πρώτη παρουσίαση των WRISTBANDS (βραχιολάκια σιλικόνης), που δημιουργήσαμε και φέρουν επάνω τους χαραγμένο το σύνθημα: ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ.

Το πάρτι έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην οργάνωση ΜΕΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ. Ευχαριστούμε για αυτό εκ των προτέρων την ομάδα του VITRINE SUMMER. Όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση, θα λάβουν εντελώς δωρεάν, από ένα πορτοκαλί βραχιολάκι της οργάνωσης! Στην εκδήλωση θα είναι διαθέσιμα προς πώληση, το βιβλίο μου, καθώς και τα WRISTBANDS!

"Σας περιμένω με μεγάλη χαρά στο πάρτι, εσάς αλλά και τους φίλους σας! Θα είναι τιμή μου να γνωριστούμε από κοντά και να τα πούμε! Μην ξεχνάτε ότι η υποστήριξή σας είναι η δύναμη μας! Ελπίζω την βραδιά της εκδήλωσης να γίνουμε πιο ΔΥΝΑΤΟΙ… για να συνεχίσουμε το έργο μας !!!"


Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου
Kolonaki-press.com
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/07/2008


BeStrong.org.gr - 29.03.14