Νέα
Νέα της οργάνωσης

Κατάθεση αγωγής Be Strong κατά εταιρείας Raxevsky...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 01/03/2017

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση Be Strong,  σεβόμενη το αγώνα των ανθρώπων που παλεύουν με τον καρκίνο και την εμπιστεύονται εδώ και χρόνια, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει, ότι έδωσε εντολή στην δικηγορική εταιρεία Αλέξανδρος Κρυσταλλίδης & Συνεργάτες να προχωρήσει στην κατάθεση αγωγής κατά της εταιρείας Raxevsky, για προσβολή και ηθική βλάβη των μελών της, για τον λόγο ότι συμμετείχε ως χορηγός σε εκδήλωσή μας, αλλά δεν  εκπλήρωσε ποτέ την ανάληψη της χορηγίας που ανέλαβε.

Η γνωστή εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων Raxevsky χρησιμοποιώντας το όνομα της οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, το καλοκαίρι του 2014 δημιούργησε γυναίκεια μπλουζάκια με το λογότυπο της οργάνωσής μας, με σκοπό την πώληση τους και την ενίσχυση του έργου μας.  

Τα συγκεκριμένα μπλουζάκια μάλιστα διαφημίστηκαν για τον φιλανθρωπικό τους σκοπό, τόσο από την ίδια την εταιρεία, όσο και από το κανάλι του αντ1, που ήταν χορηγός επικοινωνίας στην όλη προσπάθεια, αλλά και από την ίδια την οργάνωσή μας.

Νοιώθοντας την ευθύνη που έχουμε ως μη κερδοσκοπική οργάνωση που υποστηρίζουμε ανθρώπους με καρκίνο, αλλά και σε όλους αυτούς που θέλησαν να βοηθήσουν το έργο μας, αγοράζοντας τα συγκεκριμένα μπλουζάκια, νοιώθουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε με το συγκεκριμένο δελτίο τύπου.  

Σεβόμενοι τον αγώνα των μελών μας, είναι αδύνατον να επιτρέψουμε σε κάποιους να εκμεταλλεύονται τις προσπάθειές μας και να προβάλλονται δήθεν για την στήριξή μας, χωρίς τούτο να συμβαίνει.

Για την Be Strong
Αλέξανδρος Κρυσταλλίδης
 
Δικηγορική Εταιρεία: Αλέξανδρος Κρυσταλλίδης & Συνεργάτες
Πλατεία Αιγύπτου 1β, Αθήνα 104-34
Τηλ: 210-8837800, 210-8837667, 210-8837773




BeStrong.org.gr - 27.05.18