Νέα
Νέα της οργάνωσης

10η ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ!

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011, στον πεζόδρομο Απ. Παύλου στο Θησείο, από τις  10:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε , η 10η ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ. Η γιορτή ήταν υπαίθρια και όπως κάθε χρόνο ανοιχτή προς το κοινό όλων των ηλικιών και ενδιαφερόντων.

Το σύνθημα «όλος ο κόσμος μια αγκαλιά» και ο στόχος της Γιορτής Εθελοντισμού φέρνουν ένα ενεργό μήνυμα αισιοδοξίας στις δύσκολες στιγμές που ζει η χώρα μας, αντιμετωπίζοντας κρίσιμα οικολογικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οι ιδέες του Εθελοντισ΅ού και της Αλληλεγγύης έρχονται στο επίκεντρο ως απαραίτητο στοιχείο για ΅ια κοινωνία ζωντανή, υγιή και εξελισσόμενη.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τις δραστηριότητες εθελοντικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται σε πολλούς τομείς, με πληροφοριακό υλικό, προβολές ταινιών, θεατρικά δρώμενα, διαδραστικά παιχνίδια κ.α.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, με πλήθος εθελοντών, που βρίσκονταν εκεί από το πρωί, έτοιμοι να επικοινωνήσουν τις δράσεις μας!   





BeStrong.org.gr - 29.03.14