Νέα
Νέα της οργάνωσης

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 1ου CD ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Στις 03 Ιουνίου 2011, δημιουργήσαμε το πρώτο CD της οργάνωσής μας, που περιέχει το τραγούδι με τον ομώνυμο τίτλο: "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ". Η δημιουργία του τραγουδιού προήρθε από δυο ανθρώπους, διαφορετικής ηλικίας που είχαν όμως ένα κοινό, την εμπειρία τους με τον καρκίνο!

Οι στίχοι του τραγουδιού γράφτηκαν από μια νέα κοπέλα την Αριάνα Γιαννούλη, επιζούσα του καρκίνου. Τους έγραψε κατά την διάρκεια των θεραπειών της, όταν σε ηλικία 25 ετών διεγνώσθη με λέμφωμα N.Hodgkin. Η κατάθεση των συναισθημάτων της μέσω στίχων, ήταν μια πολύ σπουδαία ψυχοθεραπευτική διαδικασία για εκείνη, αλλά και ένας τρόπος έκφρασης ψυχής!

Την μουσική του τραγουδιού σύνθεσε ο Σάκης Μαξούτης, αφού και εκείνος ως επιζών του καρκίνου εμπνεύστηκε από τους στίχους της Αριάνας. Ο Σάκης Μαξούτης είναι συνθέτης και ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές του συγκροτήματος "Κίτρινα Ποδήλατα".

Επέλεξε να ερμηνεύσει ο ίδιος το τραγούδι της οργάνωσής μας, ώστε να δώσει μέσω της ψυχής του, το δικό του μήνυμα ελπίδας, σε όλους όσους εμπλέκονται με το καρκίνο! Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συντελεστές για την πολύτιμη βοήθειά τους, που αφιλοκερδώς εργάστηκαν με πάθος για την δημιουργία του τραγουδιού: "ΜΕΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ" και ειδικότερα την παιδική χορωδία του Ωδείου «Σύγχρονη Ωδή» που συμμετέχει στο τραγούδι.

Η ξέγνοιαστη αλλά ταυτόχρονα ταξιδιάρικη μουσική Reggae, που επέλεξε ο Σάκης Μαξούτης, σε συνδυασμό με τους δυνατούς και γεμάτους αισιοδοξία στίχους της Αριάνας, θα ταξιδέψετε σε κόσμους όπου ο φόβος γίνεται έμπνευση και την ελπίδα είναι ως κύριο συστατικό της ζωής! Αποκτώντα αυτό το CD ενισχύετε το έργο και τις δράσεις της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης "ΜΕIΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ". Μπορείτε να το προμηθευτείτε κάνοντας τηλεφωνική παραγγελία στο 2108620085.


BeStrong.org.gr - 29.03.14