Νέα
Καρκίνος & κοινωνία

«PINK THE BRIDGE»

Μία δράση γεμάτη συμβολισμούς, ένα πέρασμα γεμάτο ζωή και ελπίδα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ελάτε μαζί μας να διασχίσουμε την Γέφυρα Ρίου –Αντιρρίου στις 27 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 και ντυμένοι στα ροζ, να «κατασκευάσουμε» μια ροζ Ανθρώπινη Γέφυρα Ζωής.

Μαζί μας θα περπατήσει και η Χρυσή Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας Αθήνα 2004 και Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «Γυναίκα και Αθλητισμός», Σοφία Μπεκατώρου.

Με τη συμμετοχή των € 5 στηρίζονται τα προγράμματα του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, ενώ οι πρώτες 700 συμμετοχές παίρνουν δωρεάν το ροζ μπλουζάκι με το παραπάνω σύνθημα.

Από τις 14 Οκτωβρίου ελάτε στα γραφεία του Συλλόγου μας να δηλώσετε τη συμμετοχή σας. Ενώ από τις 17 Οκτωβρίου θα σας περιμένουμε στο περίπτερο μας στην Πλατεία Γεωργίου (κατά την διάρκεια της δραστηριότητας Κλινική Εξέταση, αλλά και όλη την επόμενη εβδομάδα μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, πρωί και απόγευμα).

Λεωφορεία θα μας μεταφέρουν δωρεάν στο τόπο της εκκίνησης. Λεπτομέρειες θα σας πούμε κατά την εγγραφή σας. Την δράση υποστηρίζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και η ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ και το ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΙΑΣ.


BeStrong.org.gr - 23.10.13