Νέα
Καρκίνος & κοινωνία

ΦΛΟΓΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου στις 08.00 το βράδυ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Φλόγα θα γιορτάσει τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου της.  Ξεκινήσαμε πριν τριάντα χρόνια.

Θέσαμε στόχους και ζητήσαμε τη συμπαράσταση των γιατρών, των νοσηλευτών μας, καθώς και του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος.

Η συγκινητική ανταπόκριση, η αγάπη και η στήριξη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί για μας τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

Σήμερα, 30 χρόνια μετά μπορούμε να πούμε ότι πολλοί από τους στόχους μας έχουν επιτευχθεί ενώ άλλοι καινούργιοι στόχοι έχουν τεθεί και αποτελούν για μας προτεραιότητες.

Σε μια πραγματική γιορτή, που θα θέλαμε να μπορούσε να φιλοξενήσει περισσότερους, έχουν προσκληθεί αγαπημένοι φίλοι και χορηγοί καθώς και οι γιατροί και νοσηλευτές μας που έχουν στηρίξει τον αγώνα της Φλόγας όλα αυτά τα τριάντα χρόνια.

Οι εθελοντές γονείς της Φλόγας θα θυμηθούν τα δύσκολα χρόνια που άναψε η πρώτη σπίθα, θα ευχαριστήσουν και θα τιμήσουν τους χορηγούς, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με την πολυαγαπημένη φίλη της Φλόγας Άλκηστη Πρωτοψάλτη, που προσφέρθηκε να λαμπρύνει τη βραδιά μας σ’ ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια.

Η Άλκηστις θα κλείσει τη βραδιά αφιερώνοντας το τελευταίο τραγούδι της στα παιδιά της Φλόγας που δεν είναι πια μαζί μας, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι θα ανάψουν ένα ηλεκτρονικό κερί στη μνήμη τους.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φλόγας


BeStrong.org.gr - 04.03.13