Τι Προσφέρουμε
Οργανισμοί υποστήριξης

I LIVE FOR ME - ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

Είδος οργανισμού: ΜΚΟ
Τύπος οργανισμού: Οργανισμός Υποστήριξης
Ηλικιακή ομάδα: Ενηλίκων

Διεύθυνση:
Εθνικής Αντιστάσεως 66, 152 31, Χαλάνδρι, Αττικής, Ελλάδα
τηλέφωνο:
210 6773572

210 6773731
email:
info@iliveforme.org
website:
www.iliveforme.org

Γενικές Πληροφορίες - Στόχοι


Το I LIVE FOR ME είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο με σκοπό την υποστήριξη των ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο και χρόνια νοσήματα σε ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς τους: την εξωτερική τους εμφάνιση. Καθώς οι επώδυνες θεραπείες προχωρούν, οι ασθενείς βλέπουν την εικόνα τους να αλλάζει, πολλές φορές να μην θυμίζει καθόλου εκείνη που είχαν οι ίδιοι και οι άλλοι γύρω τους. Έτσι, μάχονται όχι μόνο με την ίδια την ασθένεια, αλλά και με τα πρακτικά προβλήματα προσαρμογής σε αυτή και την έλλειψη αυτοπεποίθησης που προκαλεί.

Το I LIVE FOR ME φέρνει κοντά στους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο και χρόνια νοσήματα μια ομάδα επιστημόνων, ιατρών, ψυχολόγων, καθώς και επαγγελματιών από το χώρο της ομορφιάς, για να βοηθήσουν τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, με απλές, πρακτικές, καθημερινές συμβουλές, σεμινάρια και ενημερωτικές εκδηλώσεις, να διαχειριστούν τις καθημερινές επιπτώσεις της ασθένειάς τους και να ξαναβρούν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Ταυτόχρονα, το I LIVE FOR ME έχει ως στόχο, μέσω δράσεων ενημέρωσης, να πετύχει την ευαισθητοποίηση του κοινού στο κρίσιμο ζήτημα της πρόληψης για τον καρκίνο και άλλα χρόνια νοσήματα.


BeStrong.org.gr - 23.04.12

çeviri malatya oto kiralama malatya web tasarım parça eşya taşıma hacklink satın al sadrazam shell alfa shell şehirler arası nakliyat malatya oto ekspertiz büyü aşk büyüsü ayırma büyüsü büyü aşk büyüsü bağlama büyüsü metal galvanizli sac paslanmaz sac medyum tavsiyeleri medyum şikayetleri medyum yorumları medyum dolunay medyum aşk büyüsü paykasa metal hrp sac paslanmaz çelik web tasarım seo hazır web sitesi evcil hayvan taşıma da pa checker güvenilir bahis siteleri astropay astropay bozdurmak istiyorum