Τι Προσφέρουμε
Οργανισμοί υποστήριξης

ΙΑΣΩ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Είδος οργανισμού: ΜΚΟ
Τύπος οργανισμού: Οργανισμός Υποστήριξης
Ηλικιακή ομάδα: Παιδιών

Διεύθυνση:
Ηρώων Πολυτεχνείου 127, 412 23, Λάρισα, Θεσσαλίας, Ελλάδα
τηλέφωνο:
2410 550060

2410 550060
email:
info@silogos-iaso.gr
website:
www.silogos-iaso.gr

Σκοποί του Συλλόγου


  • Η προστασία, η πρόνοια και η με κάθε μέσο και μορφή συμπαράσταση και παροχή βοήθειας στα παιδιά και στους εφήβους με νεοπλασματική ασθένεια και στις οικογένειές τους που κατάγονται από τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ και την ευρύτερη περιοχή και νοσηλεύονται σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδας ή του εξωτερικού.
  • Η άριστη ιατρική και ψυχική φροντίδα των παιδιών και εφήβων που πάσχουν από κακοήθη νοσήματα.
  • Η σωστή και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των νεοπλασματικών ασθενειών στα παιδιά, η θεραπεία και η φροντίδα τους.
  • Η ηθική, κοινωνική και οικονομική συμπαράσταση για την θεραπεία, αγωγή, εκπαίδευση, κοινωνική και επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών και εφήβων με κακοήθη νοσήματα.
  • Η στενή επαφή και συνεργασία με τις Ιατρικές Σχολές, των Πανεπιστημίων της χώρας και ιδιαίτερα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
  • Η επικοινωνία και συνεργασία με άλλους Συλλόγους της Ελλάδας και του Εξωτερικού που επιδιώκουν τους ίδιους ή παρεμφερείς σκοπούς.
  • Η οργάνωση ενημερωτικών διαλέξεων με Έλληνες και ξένους ειδικούς γιατρούς και καθηγητές.
  • Η ενίσχυση και υποβοήθηση της έρευνας για τα νοσήματα αυτά, η εφαρμογή των μεθόδων θεραπείας που εφαρμόζονται σε άλλες χώρες και η ίδρυση και οργάνωση εξειδικευμένων κέντρων και νοσηλευτικών μονάδων για τη θεραπεία των παιδιών και των εφήβων.
  • Η λειτουργία Τράπεζας Αίματος και καταγραφή Δωρητών Μυελού των Οστών.
  • Οι οικονομικές ενισχύσεις των οικογενειών που έχουν παιδιά πάσχοντα από νεοπλασίες και βρίσκονται στο στάδιο της θεραπείας, εφ ’ όσον οι οικογένειες δεν δύνανται να αντεπεξέλθουν στα αυξημένα έξοδα που απορρέουν από τη μακροχρόνια θεραπεία.

BeStrong.org.gr - 17.04.12

çeviri malatya oto kiralama malatya web tasarım parça eşya taşıma hacklink satın al sadrazam shell alfa shell şehirler arası nakliyat malatya oto ekspertiz büyü aşk büyüsü ayırma büyüsü büyü aşk büyüsü bağlama büyüsü metal galvanizli sac paslanmaz sac medyum tavsiyeleri medyum şikayetleri medyum yorumları medyum dolunay medyum aşk büyüsü paykasa metal hrp sac paslanmaz çelik web tasarım seo hazır web sitesi evcil hayvan taşıma da pa checker güvenilir bahis siteleri astropay astropay bozdurmak istiyorum