Στήριξέ μας
Πως να βοηθήσεις...

Πως μπορείς να βοηθήσεις το έργο μας

Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη, αφού έτσι μπορούμε να χρηματοδοτούμε τις υπηρεσίες μας και να υλοποιούμε τους σκοπούς της κοινωφελούς μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ.

Υπηρεσίες ζωτικής σημασίας για όλους, ειδικότερα όμως είναι αναγκαίες στα άτομα που εμπλέκονται με τον καρκίνο όπως η ενημέρωση, η πληροφόρηση και η ψυχοκοινωνική υποστήριξή τους.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι όπου κάποιος μπορεί να προσφέρει την δική του βοήθεια.

Γνωρίζουμε ότι είναι συχνά δύσκολο να αποφασίσει κάποιος που, ποτέ και πως πρέπει να δώσει την υποστήριξη του σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση.

Σίγουρα θα βρείτε σπουδαίους λόγους για να μας υποστηρίξετε...

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε στο έργο μας κάνοντας μια δωρεά, συμμετέχοντας στις δράσεις μας, διοργανώνοντας την δική σας φιλανθρωπική εκδήλωση, να ενταχτείτε στην ομάδα των εθελοντών μας.

Όποιον τρόπο και να επιλέξετε να βοηθήσετε ένα είναι το σίγουρο, ότι έχετε συμβάλει και εσείς με τον δικό σας τρόπο σήμερα, ώστε  κάποιος άλλος αύριο να έχει πρόσβαση στην πληροφόρηση και την υποστήριξη που αυτονόητα θα έπρεπε να έχει, αλλά και να υποστηρίξουμε άλλον έναν άνθρωπο σήμερα που εμπλέκεται με τον καρκίνο. Βασιζόμαστε στην δική σας βοήθεια!


BeStrong.org.gr - 01.04.14