Στήριξέ μας
Υποστήριξε συμμετέχοντας
Λάβε μέρος στις δράσεις μας

Λάβε μέρος στις δράσεις μας

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση ΜΕΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, στα πλαίσια της υλοποίησης των στόχων της, διοργανώνει διάφορες  δραστηριότητες όπως εκδηλώσεις, ημερίδες, συνέδρια, καμπάνιες, εκστρατείες που επιδιώκουν την ενημέρωση, την πληροφόρηση, για θέματα που αφορούν τον καρκίνο καθώς και την συγκέντρωση οικονομικών πόρων.

Σκοπός μας είναι η ενεργή συμμετοχή του κοινού στις δράσεις μας, αφού με αυτόν το τρόπο ευαισθητοποιούμε τους πολίτες, αλλά παράλληλα μας δίνεται και η δυνατότητα να συνεχίσουμε το έργο μας πιο δυνατοί.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, 1 στους 3 ανθρώπους, κατά την διάρκεια της ζωή του θα έρθει αντιμέτωπος με τον καρκίνο.

Είτε σας αφορά είτε όχι ο καρκίνος, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στις καμπάνιες, στις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις και γενικότερα στις δράσεις της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ.

Όλοι θέλουμε ένα πιο ελπιδοφόρο  μέλλον και προπάντων για τα παιδιά μας. Το μέλλον αυτό καλούμαστε όλοι εμείς σήμερα να το δημιουργήσουμε, με την ενεργή συμμετοχή μας, γιατί μόνο έτσι και όλοι μαζί θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον καρκίνο!

Υπάρχουν πολλοί, συναρπαστικοί και εύκολοι  τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στις δράσεις μας, βοηθώντας έτσι το έργο μας:  

  • Λάβετε μέρος στις δράσεις μας,  με την φυσική σας παρουσία.
  • Φέρτε στις δράσεις μας τους φίλους και τους γνωστούς σου.
  • Εάν θέλετε να μας βοηθήσετε και δεν μπορείτε, λόγω έλλειψης χρόνου ή είστε μακριά από την έδρα μας, αλλά θέλετε να συμμετέχετε ενεργά, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε τις δράσεις μας μέσω email και των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, στους δικούς σας φίλους, παρακινώντας τους να κάνουν το ίδιο.
  • Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής προγράμματος στο Ραδιόφωνο ή την Τηλεόραση,  επικοινωνήστε μαζί μας, να σας στείλουμε το υλικό για τις δράσεις μας.
  • Εάν έχετε δικό σας site ή blog και θέλετε να ενημερώσετε για τις δράσεις της οργάνωσης, τους επισκέπτες σας, ελάτε σε επαφή μαζί μας για να σας στείλουμε το υλικό που χρειάζεστε.
  • Προωθήστε τις δράσεις και τα μηνύματα της οργάνωσής μας με ότι μέσο διαθέτετε.

BeStrong.org.gr - 31.03.14