Νέα
Νέα της οργάνωσης

6H ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

SPORTS SHOW & FASHION

Η οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, στα πλαίσια των στόχων της που είναι η πληροφόρηση αλλά και η προώθηση της σωματικής δραστηριότητας, ως μέσον πρόληψης, του καρκίνου, συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στην 6η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ SPORTS SHOW & FASHION, που πραγματοποιήθηκε από τις 30/09/2010 έως και 03/10/2010, στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Κέντρο Ξιφασκίας, Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο  στο Ελληνικό.

Mια εντυπωσιακή γιορτή αφιερωμένη αποκλειστικά στην αναγκαιότητα των καιρών: την άθληση, την υγεία, την ευεξία.

Η Sports Show & Fashion, στα πρότυπα των μεγαλύτερων εκθέσεων αθλητισμού, αθλητικής δραστηριότητας, υγείας και casual μόδας παγκοσμίως, αποτελεί πλέον θεσμό και σταθερό σημείο συνάντησης του πιο δυναμικού κοινού στην χώρα μας.

Παρουσιάζοντας με πρωτοτυπία και αποτελεσματικότητα τα σύγχρονα sports trends: αθλητική ένδυση και υπόδηση, street & casual wear, board και extreme sports, όργανα γυμναστικής, ποδηλασία, αθλητικό τουρισμό, εξοπλισμό αθλητικών εγκαταστάσεων, fitness, wellness, υγεία και διατροφή, με την παρουσία τόσο των leaders και των καταξιωμένων brands όσο και των φιλόδοξων νέων «παικτών» της αγοράς.

Οι επισκέπτες στη διάρκεια της Έκθεσης ειχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ή ακόμα και να συμμετάσχουν σ’ ένα πλήθος από αθλητικά happenings, να «μάθουν» από τα σεμινάρια για την υγεία, την άθληση και τη διατροφή και να έρθουν σε επαφή με ότι πρέπει να χαρακτηρίζει το σύγχρονο και υγιεινό τρόπο ζωής.

Η οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ υποστήριξε γι’ άλλη μια χρονιά, αυτήν την τόσο σπουδαία γιορτή της υγείας, συμμετέχοντας στην έκθεση με δικό της περίπτερο, χορηγία των διοργανωτών, της εταιρείας http://www.actionway.gr . Πλήθος κόσμου επισκεφτήκαν στο περίπτερό μας και ενημερώθηκαν για τις δράσεις μας!





BeStrong.org.gr - 29.03.14