Νέα
Νέα της οργάνωσης

ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Η κοινωφελής μη κερδοσκοπική οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βριλησσίων, πραγματοποίησαν ομιλία με θέμα: "Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη των ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο".

Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 18 Απριλίου 2010 & ώρα 19:00 στην αίθουσα «Ν.Εγγονόπουλος» Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης, Μπακογιάννη & Υμηττού.

Ομιλητές ήταν ο κ. Παναγιώτης Μιχαήλ, ιδρυτής της οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ με τίτλο ομιλίας: "Είμαι αυτό που σκέφτομαι...", η κ. Ναταλία Κουτρούλη ψυχολόγος υγείας με τίτλο ομιλίας: "Γιατί χρειάζεται απαραίτητα ψυχολογική υποστήριξη το οικείο περιβάλλον;" και η κ. Έρη Τζαβέλα ψυχολόγος της Κοινωνικής Υπηρεσίας με τίτλο ομιλίας: "Το στίγμα του καρκίνου… μύθος ή αλήθεια;".

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Μείνε Δυνατός» μεταφέροντας το δικό της κοινωνικό μήνυμα που είχε σαν στόχο την ευαισθητοποίηση των δημοτών σε σχέση με τον καρκίνο.

 Η εκδήλωση καταχειροκροτήθηκε, από τους 100 και πλέον συμμετέχοντες σε αυτήν, αφού η πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας ενθουσίασε αλλά και ευαισθητοποίησε, πετυχαίνοντας τον σκοπό της.

Όλοι έφυγαν από την εκδήλωση με το συναίσθημα της χαράς, της θετικής σκέψης, της ελπίδας και της δύναμης, συντελώντας σε αυτό καταλυτικά, ο άμεσος λόγος και η βιωματική κατάθεση ψυχής του ιδρυτή της οργάνωσης Παναγιώτη Μιχαήλ.


 

BeStrong.org.gr - 29.03.14