Νέα
Νέα της οργάνωσης

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 1069

Πρότυπο Τηλεφωνικό & Διαδικτυακό Κέντρο 1069

Την παραμονή της παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου στις 3 Φεβρουαρίου 2010, πραγματοποιήσαμε τα εγκαίνια του Πρότυπου Τηλεφωνικού & Διαδικτυακού Κέντρου Υποστήριξης 1069, που έχει σαν στόχο την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο.
 
Στα πλαίσια των εγκαινίων παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, η μόνιμη έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ". Τα έργα και η συλλογή των φωτογραφιών, που διακοσμούν το κέντρο μας, προέρχονται από την ομάδα φωτογραφίας της εταιρείας Intracom IT Services, μέσα σε αυτούς και επιζώντες του καρκίνου, μια ευγενική δωρεά της εταιρείας.
 
Πλήθος κόσμου μας τίμησαν με την παρουσία τους στα εγκαίνια, δείχνοντας πραγματικό ενδιαφέρον για το έργο της οργάνωσής μας. Όλοι ενθουσιάστηκαν με την αισθητική του νέου μας κέντρου, αφού σε καμία περίπτωση τίποτα δεν θύμιζε άλλον έναν επαγγελματικό χώρο, που πραγματεύεται τον καρκίνο.
 
Ένας χώρος ζεστός, ανθρώπινος που σε κάνει από την πρώτη στιγμή να νοιώθεις άνετα, φτιαγμένος με πολύ μεράκι και αγάπη για τον άνθρωπο.

Μεγάλη εντύπωση έκανε η απουσία όλων των υπολοίπων ΜΚΟ που ασχολούνται με τον καρκίνο, με εξαίρεση τον σύλλογο ΚΕΦΙ, που μας τίμησε με την παρουσία της η ίδια η πρόεδρος κυρία Ζωή Γραμματόγλου.
 
Μεγαλύτερη αίσθηση όμως, έκανε όμως η απουσία εκπροσωπών του κράτους ή του υπουργείου Υγείας, παρόλο που είχαν σταλεί οι σχετικές προσκλήσεις των εγκαινίων.

Τέλος στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, που είναι και οι δωρητές για την δημιουργία της Εθνικής Γραμμής Υποστήριξης 1069.
 




BeStrong.org.gr - 29.03.14