Νέα
Νέα της οργάνωσης

HEALTHY CITY WALK

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά της Παχυσαρκίας, από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου2009 πραγματοποιήθηκε το Healthy City Walk. Οι Αθηναίοι που ζούν ή εργάζονται στο κέντρο της Αθήνας, είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια διαφορετική βόλτα σε 14 σημεία-χώρους που προσφέρουν υπηρεσίες σχετικά με την υγεία, την ασκηση και τη σωστή διατροφή. Τα Healthy points άνοιξαν τις πόρτες τους και οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα δωρεάν να δοκιμάσουν και να ενημερωθούν για υπηρεσίες και προιόντα αλλά και να πάρουν αναμνηστικά δώρα των χορηγών.

Στο Healthy City Walk συμμετείχαν Spa & Fitness Center πολυτελών ξενοδοχείων (Hiltonia Spa Athens Hilton Hotel, Sensia Spa Saint George Lycabettus Hotel), studio εναλλακτικών μεθόδων άθλησης (Zen me, Yoga 52 center, Corpus-Ray, Equilibrium, The art of control, spring people) και σχολές χορού (Dance up, Rising Stars Academy), κέντρα διατροφής και υγείας (Vita Plus) καθώς και καφέ-εστιατόρια (Resto Bio, Ever Green, Soul Kitchen/Soul Delivery) με συνταγές και προτάσεις σωστής διατροφής. Με μία σειρά από ομιλίες και workshops ιατρών, επιστημόνων και θεραπευτών που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στις 25 Οκτωβρίου στις 7μμ. στον πολυχώρο Soul Stereo Gallery-Bar-Restaurant έληξε το Healthy City Walk.

Την τελευταία ημέρα της εκδήλωσης ο ιδρυτής της οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, Παναγιώτης Μιχαήλ, με την ιδιότητά του ως καθηγητή φυσικής αγωγής, ανέλυσε το πως η φυσική δραστηριότητα συμβάλει στην θωράκιση της υγείας μας. Ακολούθησε το closing party της διοργάνωσης με μουσικές από τη Μαρία Παπιδάκη του Best radio 92.6, δροσερούς χυμούς, άφθονο βιολογικό κρασί και βιολογικά προιόντα, προσφορά των χορηγών.





BeStrong.org.gr - 17.04.12