Νέα
Νέα της οργάνωσης

Πρώτο Αθλητικό Camp Δήμου Γαλατσίου 2008

Ο δήμος Γαλατσίου διοργάνωσε για πρώτη φορά, ένα αθλητικό Camp, που είχε σαν στόχο την διάδοση της άθλησης, αλλά και την γνωριμία των μικρών δημοτών με τα αθλήματα και τα σπορ.

Στα πλαίσια αυτά και αφού ένας από τους στόχους της οργάνωσής μας, είναι η διάδοση της σωματικής δραστηριότητας μέσω της άθλησης, ως μέσον πρόληψης της υγείας, ήμασταν εκεί κατόπιν προσκλήσεως του δήμου Γαλατσίου.

Το αθλητικό Camp στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφου για τις δυο περιόδους που πραγματοποιήθηκαν, συμμετείχαν 500 μικρά παιδάκια από ηλικία 5 ως 12 ετών. Η οργάνωσή μας ήταν προσκαλεσμένη δια μέσου του εκπροσώπου της, Παναγιώτη Μιχαήλ στις τελετές λήξης των  2 περιόδων, 28 Ιουνίου & 12 Ιουλίου 2008.

Η παρουσία μας στη εκδήλωση είχε να κάνει πέραν από την συμπαράστασή μας, στην προσπάθεια του δήμου για το αθλητικό Camp, με την ενημέρωση προς το ευρύ κοινό για τα ευεργετήματα που έχει στην υγειά, η σωματική δραστηριότητα μέσω της άσκησης.

Ο κόσμος κατέφθασε από νωρίς και πήρε θέσεις στις κερκίδες, που είχαν γεμίσει ασφυκτικά. Εκεί ήταν και όλοι οι δημοτικοί παράγοντες του Γαλατσίου. Μετά τις ομιλίες των τοπικών παραγόντων, το λόγο πήρε ο Παναγιώτης Μιχαήλ. Συγχάρηκε δημοσίως τον δήμαρχο Γαλατσίου κ. Τσίρο και τον πρόεδρο του αθλητικού τμήματος κ. Πρωτονοντάριο για την προσπάθεια που έκαναν ώστε να υλοποιηθεί το αθλητικό Camp.

Στην συνέχεια τους ευχαρίστησε για την συμπαράσταση και βοήθεια που πρόσφεραν από την πρώτη στιγμή στην οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ. Κατόπιν απευθυνόμενος στους γονείς των παιδιών, τους υπενθύμισε την άξια που έχει η άσκηση, στην ψυχοκοινωνική ανάπτυξη ενός παιδιού. Τέλος κλείνοντας είπε: "Ελπίζω η σωματική άσκηση να μην μείνει σε αυτό το Camp, αλλά να είναι η αρχή μιας προσπάθειας από μέρους σας, να την εντάξετε μέσα στην καθημερινή ζωή των παιδιών σας!"

Στην συνέχεια ξεκίνησε το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Το πρόγραμμα είχε παιχνίδια, διαγωνισμούς, αθλητικές δραστηριότητες, χορογραφίες, ομαδικά προγράμματα και τέλος οι μικροί μας φίλοι έκλεισαν με ζεϊμπέκικο και χασαποσέρβικο. Η τελετή λήξης ήταν εντυπωσιακή και τα μικρά παιδιά ξεσήκωσαν το κοινό, που χειροκροτούσαν για να τα παροτρύνουν στις προσπάθειές τους.





BeStrong.org.gr - 29.03.14