Νέα
Νέα της οργάνωσης

Έναρξη λειτουργίας ιστοσελίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

13 Ιανουαρίου 2008

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι η κοινωφελής μη κερδοσκοπική οργάνωση φίλων του καρκίνου "ΜΕΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ", από τις 10/01/2008 απέκτησε την δική της διαδικτυακή ταυτότητα, με την ιστοσελίδα της οργάνωσης που ανέβηκε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.bestrong.org.gr

Η δημιουργία της ιστοσελίδας είναι ένα από τα μέσα που θα χρησιμοποιήσουμε για την επίτευξη των σκοπών και στόχων της οργάνωσής μας.

Μέσα από την ιστοσελίδα θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε την πληροφόρηση σε ενημερωτικό αλλά και υποστηρικτικό επίπεδο, με την συλλογή πληροφοριών από έγκυρες πηγές, την οποία χρειάζεστε για να ενημερωθείτε σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο.

ʼμεσος στόχος μας είναι να ολοκληρωθεί η ιστοσελίδα μας, παρέχοντας όλες τις πληροφορίες σε όλους τους τομείς. Παράλληλα, σχεδιάζουμε την πλατφόρμα εκείνη, που θα παρέχει μοναδικές υπηρεσίες για τα ελληνικά δεδομένα, με την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στους ανθρώπους που εμπλέκονται με τον καρκίνο, όπως η διαδραστική και αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ των χρηστών της ιστοσελίδας. Θα υπάρχει βήμα όπως forum, chat, blogs, video chat για την ανταλλαγή, ιδεών, απόψεων και συναισθημάτων.

Τέλος, αξιοποιώντας την τεχνολογία του διαδικτύου, θα παρέχουμε τις υπηρεσίες εκείνες όπου οποιοσδήποτε θα μπορεί να έρθει σε επαφή, ακόμη και ανώνυμα, με την επιστημονική μας ομάδα είτε για να πάρει ιατρικές πληροφορίες, είτε για να τον υποστηρίξουμε. Θα παρέχουμε υποστήριξη (πριν - κατά την διάρκεια - μετά την θεραπεία) σε όλα τα επίπεδα μέσω της ενημέρωσης & εκπαίδευσης, για την ψυχολογική & την συναισθηματική κατάσταση των ατόμων που εμπλέκονται με τον καρκίνο.

Για θέματα πρακτικής φύσεως που αφορούν αυτόν, καθώς και παροχή «χρήσιμων εργαλείων» για την καλύτερη οργάνωση διαχείρισης του καρκίνου. Η επικοινωνία θα επιτυγχάνεται μέσω e-mail, forum, chat, video chat κ.α., από ειδικευμένους επιστήμονες που θα συνεργάζονται με την μη κερδοσκοπική εθελοντικά ή μη.

Η ιστοσελίδα του οργανισμού σχεδιάστηκε με γνώμονα την απλότητα στην πλοήγηση της και την άμεση πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμείτε, είτε είστε «επαγγελματίες», είτε «αρχάριοι» χρήστες. Η πρόσβαση σε όλες αυτές τις πληροφορίες και την υποστήριξη παρέχονται δωρεάν για όλους τους πολίτες!


BeStrong.org.gr - 29.03.14