Νέα
Νέα της οργάνωσης

«Κάνε το άλμα ζωής... Μείνε Δυνατός!»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ 2013 (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Σας προσκαλούμε στις 2 Ιουνίου 2013, στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη,  στις 19.00 μ.μ., με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, να γιορτάσουμε μαζί με τους νικητές της ζωής, την ίδια τη ζωή και να μάθουμε πως να μείνουμε δυνατοί κάνοντας άλματα ζωής!
 
Η εκδήλωση «Κάνε το άλμα ζωής... Μείνε Δυνατός!» θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Θεσσαλονίκης. Κάθε χρόνο η πρώτη Κυριακή του Ιουνίου, γιορτάζεται σ’ όλο τον κόσμο ως η Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου.
 
28.000.000 επιζώντες του καρκίνου σ’ όλο τον κόσμο, γιορτάζουν αυτή τη μέρα τη δική τους νίκη στη ζωή… Οι συμμετέχοντες σ’ αυτές τις συμβολικές εκδηλώσεις, θέλουν να δείξουν στο ευρύ κοινό ότι η ζωή συνεχίζεται μετά την διάγνωση του καρκίνου, που μπορεί να είναι πιο παραγωγική και δημιουργική.
 
Η εκδήλωσή μας έχει ενταχτεί στο παγκόσμιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, της διεθνούς μη κερδοσκοπικής οργάνωσης National Cancer Survivors Day (www.ncsd.org). Σε αυτή θα συμμετέχουν καταθέτοντας την προσωπική τους ιστορία, επιζώντες του καρκίνου και θα καταθέσουν την δική τους ιστορία δύναμης.  
 
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε σχέση με τον καρκίνο, η απομυθοποίηση του ως θανατηφόρο νόσο και τέλος να είναι μια πηγή έμπνευσης, ελπίδας, αισιοδοξίας, στάση ζωής, δύναμης για όσους ανθρώπους εμπλέκονται με τον καρκίνο.  
 
Η εκδήλωση δεν απευθύνεται μόνο στους ασθενείς, αλλά και στο οικείο περιβάλλον, στους επαγγελματίες υγείας, στους ειδικούς ψυχικής υγείας, αλλά και στο ευρύ κοινό που δεν εμπλέκεται με τον καρκίνο. Σας καλούμε να δείτε μέσα από το ταξίδι του καρκίνου.... το ταξίδι της ζωής!


BeStrong.org.gr - 29.03.14