Νέα
Νέα της οργάνωσης

Υποψηφιότητα για τα Βραβεία «Mαζί για το Παιδί 2013»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τη Δεύτερα 8 Απριλίου και ώρα 18.00μ.μ. στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί από την « Ένωση Μαζί για το Παιδί», εκδήλωση για την απονομή των βραβείων «Έργο Ζωής» και «Μάθημα Ζωής», που έχει θεσπιστεί ως θεσμός από το 2010. Το ΔΣ της «Ένωσης Μαζί για το Παιδί», επέλεξε για το 2013, να τιμηθεί με το βραβείο «Μάθημα Ζωής», ο ιδρυτής της οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, Παναγιώτης Μιχαήλ.

Σας παραθέτουμε στην συνέχεια την επιστολή την οποία λάβαμε από την ένωση προς ανακοίνωση της υποψηφιότητας: 


Αγαπητέ κύριε Μιχαήλ,


Ο Πρόεδρος, Ομότιμος Καθηγητής, Χρήστος Μπαρτσόκας και το Δ.Σ. της Ένωσης Μαζί για το Παιδί θα ήθελαν να σας εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για το σημαντικό εθελοντικό κοινωνικό έργο που προσφέρετε στους συνανθρώπους μας σε ανάγκη εδώ και τόσα χρόνια μέσω της οργάνωσης BE STRONG που έχετε δημιουργήσει. 

Όπως ενδεχομένως να γνωρίζετε η Ένωση Μαζί για το Παιδί έχει θεσπίσει από το 2010 το θεσμό των Βραβείων Μαζί για το Παιδί «Έργο Ζωής» και «Μάθημα Ζωής» με σκοπό να επιβραβεύει τις προσπάθειες ανθρώπων όπως εσείς, που προσφέρουν διαχρονικά σημαντικό εθελοντικό κοινωνικό έργο. Τα βραβεία αυτά έχουν θεσπισθεί εδώ και μερικά χρονιά όχι μόνο για να τιμηθούν και να επιβραβευθούν άνθρωποι όπως εσείς για την προσφορά και το ψυχικό σθένος τους, αλλά και για να τονισθεί η αξία και η σημασία της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, ιδιαίτερα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας. 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΔΣ της Ένωσης σας έχει επιλέξει να τιμηθείτε φέτος με το Βραβείο «Μάθημα Ζωής» στα Βραβεία μας που θα πραγματοποιηθούν τη Δεύτερα 8 Απριλίου και ώρα 18.00μ.μ. στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα. Το βραβείο θα σας απονείμει η ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ και την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη. 

Συγκεκριμένα το Βραβείο Μαζί για το Παιδί – «Μάθημα Ζωής», απονέμεται σε προσωπικότητες από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που υπερβαίνουν το «εγώ» και προσφέρουν εθελοντικά στο «εμείς», αξιόλογο και διαχρονικό έργο, συμβάλλοντας στην κοινωνική αναγέννηση του τόπου, ενώ αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.


Με εκτίμηση
Ένωση Μαζί για το Παιδί


BeStrong.org.gr - 29.03.14