Η Οργάνωση
Δραστηριότητες
Ευρωπαϊκή αναγνώριση

Ευρωπαϊκή αναγνώριση

Η Ευρωπαϊκή Σχολή Ογκολογίας, European School of Oncology, στα πλαίσια του διαγωνισμού “CANCER ON THE INTERNET” AWARD 2010, απένειμε την δεύτερη θέση “MENTION OF HONOUR”,  στην ελληνική οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, τονίζοντας το γεγονός ότι οι πληροφορίες αλλά & η υποστήριξη που παρέχει στην ελληνική κοινωνία αξίζουν αναγνώρισης.

Ο στόχος του βραβείου είναι η ευαισθητοποίηση σχετικά με την εξέλιξη του διαδικτύου και των επιπτώσεων των κοινωνικών δικτύων μέσων μαζικής ενημέρωσης στην κοινότητα των ασθενών με καρκίνο, με την αναγνώριση των οργανώσεων και των ομάδων που έχουν προσφέρει ποιοτική και εύκολη στην χρήση πλατφόρμα επικοινωνίας μέσω του διαδικτύου.
 
Τα κοινωνικά δίκτυα μέσων ενημέρωσης προσφέρουν στους ασθενείς, επιζώντες, συγγενείς και φίλους τα μέσα να συνδεθούν με άλλους, να ανταλλάσσουν πληροφορίες, εμπειρίες και ιδέες, να διερευνήσουν τους φόβους τους, να εντοπίσουν πόρους, να βρουν υποστήριξη και να παράγουν καλύτερες τεκμηριωμένες αποφάσεις. Παρέχουν ενδυνάμωση στην κοινότητα ασθενών με καρκίνο.
 
Ο νικητής (η βραβευμένη ομάδα, οργάνωση, ιστοχώρος) έλαβε ως έπαθλο βραβείο χρηματικής αξίας 4.000 ευρώ και του επετράπη να χρησιμοποιήσει το λογότυπο του βραβείου «Cancer on the Internet Award» στον ιστοχώρο/την πλατφόρμα του.

Η οργάνωσή μας για τη δεύτερη θέση έλαβε το ποσό των 1000 ευρώ ως το έπαθλο του βραβείου, ώστε να αναπτύξουμε περισσότερο τις δυνατότητες της ιστοσελίδας μας. Τέλος επετράπη και σε εμάς από την  Ευρωπαϊκή Σχολή Ογκολογίας να χρησιμοποιήσαμε το λογότυπο του βραβείου «Cancer on the Internet Award & mention of honour» στον ιστοχώρο μας. 
 
Παρακάτω σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, από την ανακοίνωση των βραβείων στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Σχολής Ογκολογίας, όπως τα έχουν αναρτήσει:
 

  • ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2010 - 2010 AWARD WINNER: "Η Ευρωπαϊκή Σχολή Ογκολογίας  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το βραβείο για το 2010 απονέμεται στην οργάνωση CML advocates network (www.cmladvocates.net)".
  • ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΥΦΗΜΗΣ ΜΝΕΙΑΣ 2010 - 2010 MENTION OF HONOUR: "H Ευρωπαϊκή Σχολή Ογκολογίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η ποιότητα των πληροφοριών και των υπηρεσιών που παρέχονται στην ελληνική κοινωνία από την οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ (www.bestrong.org.gr), αξίζει αναγνώριση και η πλατφόρμα βραβεύεται με την “Μνεία Τιμής για το 2010”.
 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Σχολής Ογκολογίας: http://www.eso.net/pagine-interne/2010-cancer-on-the-internet-award.html


BeStrong.org.gr - 31.01.13