Τι Προσφέρουμε
Οργανισμοί υποστήριξης

Ο ΦΕΡΕΛΠΙΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

Είδος οργανισμού: ΜΚΟ
Τύπος οργανισμού: Οργανισμός Υποστήριξης
Ηλικιακή ομάδα: Ενηλίκων

Διεύθυνση:
Δ. Δημουλιτσα 74, 49083, Κέρκυρα, Κέρκυρας, Ελλάδα
τηλέφωνο:
26610 44882

26610 45847
website:
http://www.ferelpis.com.gr

Σκοπός του Σωματείου


 • Η παροχή υλικής και ηθικής προστασίας ή αρωγής σε καρκινοπαθείς ή συγγενείς αυτών.
 • Η  ενημέρωση  και  ευαισθητοποίηση  των  μελών  του επί   των  προβλημάτων  των  καρκινοπαθών.
 • Η  συνεργασία  με  άλλους  φορείς  σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο για  την  βελτίωση  των  συνθηκών  ζωής  των  καρκινοπαθών.
 • Η εν γένει υλική και ηθική υποστήριξη των άπορων καρκινοπαθών και των συγγενών αυτών.
 • Η δημιουργία, οργάνωση και λειτουργία μονάδων ή υπηρεσιών για την ιατρική και κοινωνική φροντίδα των καρκινοπαθών, όπως Πλήρες Ογκολογικό Κέντρο, Ιατρεία Πόνου, με τη συνεργασία οποιουδήποτε Ιατρικού φορέα- Κρατικού ή μη- που να μπορεί να ενεργήσει τα παραπάνω.
 • Εφόσον το επιτρέψουν οι πόροι του σωματείου, με απόφαση των μελών της Γενικής Συνέλευσης δύναται να δημιουργηθεί Ξενώνας βραχυχρόνιας φιλοξενίας καρκινοπαθών ή συγγενών αυτών, εφόσον αδυνατούν να βρουν προσωρινό κατάλυμα για τις ανάγκες της θεραπείας τους.
 • Η προσπάθεια ανεύρεσης μεταφορικού μέσου για την μεταφορά των καρκινοπαθών ασθενών σε δημόσια ή ιδιωτικά νοσοκομεία της επιλογής αυτών, μεταφορά σε αεροδρόμια ή λιμάνια καθώς και η οικονομική ενίσχυση τους για την επίτευξη του σκοπού αυτού.
 • Η οικονομική ενίσχυση των άπορων ασθενών για την αγορά των ενδεδειγμένων φαρμάκων της θεραπείας τους και εφόσον το επιτρέπουν τα οικονομικά του σωματείου.
 • Η οικονομική ενίσχυση των καρκινοπαθών στα έξοδα νοσηλείας, έξοδα διαμονής, έξοδα απαιτούμενων εξετάσεων, εφόσον αποδεδειγμένα ο ασθενής ή συγγενείς αυτού αδυνατούν να καλύψουν τα παραπάνω και εφόσον το επιτρέπουν οι πόροι του σωματείου.
 • Η παροχή πληροφοριών προς τους ασθενείς ή συγγενείς αυτών για τον τρόπο οργάνωσης των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (ενδεικτικά: πως μπορεί να κλείσει ραντεβού ο ασθενής).
 • Η συλλογή και η αποστολή φαρμάκων σε αναπτυσσόμενες χώρες εφόσον υπάρχει ανάγκη σε περίοδο πολέμου ή και ειρήνης εφόσον το απαιτούν οι συνθήκες.
 • Η προσπάθεια ανάληψης Διεθνών Συνεργασιών με φορείς της Κοινωνίας των πολιτών (Μ.Κ.Ο- Ο.Τ.Α - Πανεπιστημιακά δίκτυα, Αγροτικούς Συλλόγους, Φορείς Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας των Αναπτυσσόμενων Χωρών) με σκοπό την Συμβολή του Σωματείου σε προγράμματα ανθρωπιστικής βοήθειας, καταπολέμηση της φτώχειας, βελτίωση της πρωτοβουλίας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης και δημιουργία κατάλληλων υποδομών προς τις κατευθύνσεις αυτές.


BeStrong.org.gr - 24.05.12

çeviri malatya oto kiralama malatya web tasarım parça eşya taşıma hacklink satın al sadrazam shell alfa shell şehirler arası nakliyat malatya oto ekspertiz büyü aşk büyüsü ayırma büyüsü büyü aşk büyüsü bağlama büyüsü metal galvanizli sac paslanmaz sac medyum tavsiyeleri medyum şikayetleri medyum yorumları medyum dolunay medyum aşk büyüsü paykasa metal hrp sac paslanmaz çelik web tasarım seo hazır web sitesi evcil hayvan taşıma da pa checker güvenilir bahis siteleri astropay bozdurmak istiyorum astropay paykwik