Νέα
Νέα της οργάνωσης

"ΗΡΩΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ" ΑΝΤ1 28/06/2013

Στο κάλεσμα της μεγάλης κοινωνικής αποστολής του ΑΝΤ1, με την προβολή της εκπομπής "ΗΡΩΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ", ανταποκρίθηκαν με μεγάλη θέρμη συνάνθρωποί μας από κάθε γωνία της Ελλάδας.

Οι αιτήσεις των Ηρώων που προτάθηκαν ξεπέρασαν τις 2.500.  
 
Όλες οι αιτήσεις αξιολογήθηκαν από μία επιτροπή. Την επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων συγκροτούν οι:

  • Δημήτρης Τριχόπουλος - Καθηγητής Επιδημιολογίας και Πρόληψης του Καρκίνου στο Πανεπιστήμιο Harvard,
  • Σπύρος Ευαγγελάτος - Σκηνοθέτης,
  • Αντωνία Τριχοπούλου -- Αντιπρόεδρος Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας,
  • Φωτεινή Τσαλίκογλου -- Συγγραφέας και Καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο,
  • Παναγιώτης Γιαννάκης -- Προπονητής Μπάσκετ,
  • Μαρία Χούκλη -- Δημοσιογράφος..  
 
Το δύσκολο έργο τους ήταν να επιλέξουν ανάμεσα από χιλιάδες, τους 10 Ήρωες που θα γνωρίζαμε στη συνέχεια μέσα από τις εκπομπές αφιερώματα. για τα επιτεύματά τους.  
 
Μέσα στις αιτήσεις που προτάθηκαν από το κοινό και τελικά επιλέχτηκε από την επιτροπή αξιολόγησης, ήταν και αυτή του ιδρυτή μας Παναγιώτη Μιχαήλ. Ένα αφιέρωμα που αναφέρετε στην προσωπική ιστορία του Παναγιώτη Μιχαήλ και πως εξαιτίας της δικής του εμπειρίας, ίδρυσε την μη κερδοσκοπική ποργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, με στόχο την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο.
 
Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!
http://www.bestrong.org.gr/el/organization/support_us/


BeStrong.org.gr - 29.03.14

b374k b374k Shell web shell inönü üniversitesi taban puanları 2019 malatya oto kiralama malatya web tasarım parça eşya taşıma şehirlerarası parça eşya taşıma parça eşya taşıma fiyatları büyü aşk büyüsü ayırma büyüsü büyü aşk büyüsü bağlama büyüsü paykasa paykasa fiyatları paykasa bozdurma metal galvanizli sac paslanmaz sac shell download wso shell webadmin shell şehirler arası nakliyat şehirler arası evden eve nakliyat