Στήριξέ μας
Υποστήριξε συμμετέχοντας
Σύστησε την οργάνωσή μας

Σύστησε την οργάνωσή μας

Ένας από τους στόχους μας είναι να γίνει ευρέως γνωστό το έργο της οργάνωσης στο πανελλήνιο. Άνθρωποι που έχουν ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης οι οποίοι όμως δεν μας γνωρίζουν, ενδεχομένως βιώνουν τον καρκίνο μόνοι...

Μπορείτε εσείς όμως που μας γνωρίζετε, να μεταδώσετε αυτή τη σημαντική πληροφορία, σε κάποιον άνθρωπο που την έχει ανάγκη, είτε μέσω του στόματος, είτε μέσω του διαδικτύου.

Εάν χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο είναι πολύ εύκολο να συμμετέχετε και εσείς στο έργο μας Online.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε, μέσω της ιστοσελίδας μας, έτσι ώστε να μεταφέρουμε την πληροφόρηση, την υποστήριξη αλλά και το μήνυμα ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, σε κάθε Έλληνα πολίτη που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο. Kάποιοι από αυτούς τους τρόπους είναι οι παρακάτω:     
 

  • Επισκεφτείτε τον δικτυακό μας τόπο.
  • Εάν γνωρίζετε ανθρώπους που έχουν καρκίνο, παρακινείστε τους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του οργανισμού, έτσι ώστε να πάρουν την πληροφόρηση και υποστήριξη που χρειάζονται.
  • Χρησιμοποιείστε τις διαδικτυακές μας υπηρεσίες.
  • Παρακινείστε τους γνωστούς σας που είχαν εμπειρία με τον καρκίνο να μοιραστούν την δική τους ιστορία μαζί μας διαδικτυακά, στις ιστορίες δύναμης.
  • Διαδώστε και συστήστε τον δικτυακό τόπο της οργάνωσή μας σε όλους τους γνωστούς σας. Κάντε γνωστή την οργάνωσή μας σε όσους γνωρίζετε. Στείλτε τους ένα σχετικό ενημερωτικό e-mail και κατόπιν παρακινείστε τους να κάνουν το ίδιο.
  • Εάν έχετε δικό σας δικτυακό τόπο ή blog και θεωρείτε χρήσιμες τις πληροφορίες που παρέχουμε για τους επισκέπτες σας, τοποθετείστε ένα  link (www.bestrong.org.gr) ή χρησιμοποιείστε σχετικό μπάννερ του οργανισμού μας στην ιστοσελίδα σας.
  • Εάν χρησιμοποιείτε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα σχετικά προφίλ της οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, όπου έχουμε δραστηριοποιηθεί και στη συνέχεια να ενημερώσετε και τους φίλους σας.

BeStrong.org.gr - 10.11.14