Η Οργάνωση
Δραστηριότητες
Συνεργατικές δράσεις

Συνεργατικές δράσεις

Πιστεύοντας στην δύναμη της συνεργασίας και έχοντας ως βασικό στόχο τον άνθρωπο, η οργάνωση προχώρησε σε μια μοναδική συνεργασία, που τα οφέλη αυτής πέρασαν έξω από τα σύνορα της Ελλάδας...

Η ελληνική οργάνωση “ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ”,  σε συνεργασία  με τον κυπριακό Σύνδεσμο Καρκινοπαθών “ΕΛΑ-ΖΩ” και την εταιρεία τηλεπικοινωνιών CYTA, παρουσίασαν τη δωρεάν γραμμή ψυχοκοινωνικής στήριξης,  των ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο στην Κύπρο, με τον τετραψήφιο αριθμό 1469.

Η επίσημη έναρξη λειτουργίας της γραμμής 1469, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011, στο αμφιθέατρο της CYTA  στη Λευκωσία, σε συνέντευξη τύπου προς όλα τα ΜΜΕ, με την παρουσία του Υπουργού Υγείας Κύπρου και του προέδρου της CYTA.

Η συγκεκριμένη δράση είχε διάρκεια ένα χρόνο από τον Σεπτέμβριο του 2011, έως το Σεπτέμβριο του 2012, αφού στη συνέχεια ο ΕΛΑΖΩ, παρείχε την υπηρεσία αυτόνομα από την Κύπρο. 


Ευρωπαϊκή αναγνώρση

Η Ευρωπαϊκή Σχολή Ογκολογίας, στα πλαίσια του διαγωνισμού “CANCER ON THE INTERNET” AWARD 2010, απένειμε το Βραβείο Εύφημης Μνείας (2010 Mention Of Honour) στην ελληνική μη κερδοσκοπική οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ. Η Ευρωπαϊκή Σχολή Ογκολογίας στην σχετική ανακοίνωση βράβευσης, τόνισε το γεγονός ότι η ποιότητα των πληροφοριών και των υπηρεσιών, που παρέχονται στην ελληνική κοινωνία από την οργάνωση, αξίζουν αναγνώρισης!


BeStrong.org.gr - 06.10.19