Τι Προσφέρουμε
Οργανισμοί υποστήριξης

ΖΩΗ - ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΛΕΥΧΑΙΜΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ

Είδος οργανισμού: ΜΚΟ
Τύπος οργανισμού: Οργανισμός Υποστήριξης
Ηλικιακή ομάδα: Παιδιών

Διεύθυνση:
Ρήγα Φεραίου 26, Ρίτα Κωρτ 14, Διαμ. 2, Τ.Θ. 16264, 1087, Λευκωσία, Κύπρος, κύπρος
τηλέφωνο:
( 357) 22342080

( 357) 22335363
email:
zoe@antileukemia-zoe.org.cy
website:
www.antileukemia-zoe.org.cy

Ιστορικό του Συνδέσμου


Ο "ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΛΕΥΧΑΙΜΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ "ΖΩΗ" είναι μια  εθελοντική οργάνωση με κύριο στόχο τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν από αιματολογικά προβλήματα. Ιδρύθηκε το Μάιο του 2002 και εγκρίθηκε από την αρμόδια αρχή ως φιλανθρωπικό ίδρυμα. Κύρια έσοδα του οι συνδρομές των μελών (€10.00 το χρόνο), οι εισφορές διαφόρων, τα έσοδα από εράνους, και άλλες εκδηλώσεις καθώς και από κρατική χορηγία.

Σκοποί του Συνδέσμου


  • Η σωστή και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των αιματολογικών ασθενειών και άλλων συναφών παθήσεων σε παιδιά και ενήλικες, η φροντίδα και η θεραπεία τους.
  • Η συμπαράσταση και η παροχή κάθε μορφής βοήθεια στους πάσχοντες και στις οικογένειες τους.
  • Η αντιμετώπιση ειδικών προβλημάτων μέσα στις οικογένειες που έχουν παιδιά και ενήλικες με λευχαιμία και άλλα αιματολογικά προβλήματα καθώς επίσης στα νοσοκομεία και στην κοινωνία. 
  • Η ενημέρωση, η διαφώτιση και η ευαισθητοποίηση της κυπριακής κοινωνίας σχετικά με τη λευχαιμία, τα προβλήματα που δημιουργούνται στις οικογένειες των πασχόντων, η κατάσταση και οι προοπτικές που υπάρχουν στα ζητήματα αυτά σε όλο τον κόσμο.
  • Η επιδίωξη με κάθε τρόπο της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού των μέσων και υπηρεσιών που χρειάζονται για την καλύτερη διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών αυτών.
  • Η διοργάνωση επιστημονικών σεμιναρίων για τη σωστή πληροφόρηση των πασχόντων ατόμων και των οικογενειών τους αναφορικά με τις νέες επιστημονικές και κοινωνικές εξελίξεις.

BeStrong.org.gr - 10.05.12

çeviri malatya oto kiralama malatya web tasarım parça eşya taşıma hacklink satın al sadrazam shell alfa shell şehirler arası nakliyat malatya oto ekspertiz büyü aşk büyüsü ayırma büyüsü büyü aşk büyüsü bağlama büyüsü metal galvanizli sac paslanmaz sac medyum tavsiyeleri medyum şikayetleri medyum yorumları medyum dolunay medyum aşk büyüsü paykasa metal hrp sac paslanmaz çelik web tasarım seo hazır web sitesi evcil hayvan taşıma da pa checker güvenilir bahis siteleri astropay bozdurmak istiyorum astropay paykwik