Τι Προσφέρουμε
Οργανισμοί υποστήριξης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Είδος οργανισμού: ΜΚΟ
Τύπος οργανισμού: Οργανισμός Υποστήριξης
Ηλικιακή ομάδα: Ενηλίκων

Διεύθυνση:
Γοργοπόταμου 15α, 35100, Λαμία, Φθιώτιδας
τηλέφωνο:
2231044457

Ο Σύλλογος, δρύθηκε με απόφαση του μονομελούς πρωτοδίκου Λαμίας και αριθμό έγκρισης καταστατικού 392/13-10-2010 σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα την Λαμία με την επωνυμία:Σύλλογος Καρκινοπαθών Κεντρικής Ελλάδας.

Σκοπός του Συλλόγου


Είμαστε ή υπήρξαμε κάποτε ασθενείς με καρκίνο και υποσχεθήκαμε να υπηρετήσουμε τον εθελοντισμό σύμφωνα με τις διεθνές αρχές προς όφελος των συνάνθρωπων μας. Θέλουμε να στηρίξουμε ασθενείς, συγγενείς, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και να αντιμετωπίσουμε την ασθένεια που μας
ταλαιπωρεί.

Στόχοι του Συλλόγου


Ενημέρωση - έγκαιρη διάγνωση σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα, διεκδίκηση προγραμμάτων πληθυσμιακού έλεγχου για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση ,εξασφάλιση ποιότητας ζωής του ασθενή κατά την διάρκεια νοσηλείας – θεραπείας, ενημέρωση των ασθενών για τα δικαιώματα και τις παροχές σε θέματα εργασιακά ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά. Καλλιέργεια πνεύματος συναδελφοσύνης, φιλίας, εμπιστοσύνης μεταξύ των καρκινοπαθών, ανάπτυξη εγκάρδιων σχέσεων και η δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος.


BeStrong.org.gr - 07.06.12