Στήριξέ μας
Γίνε Be Strong φίλος

Γίνε «Be Strong φίλος» και υποστήριξε με δυνατό τρόπο την προσπάθειά μας...

Βοήθησε το έργο του «ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ» με λιγότερο από 0.19 λεπτά του ευρώ την ημέρα!

Σε ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σου να γίνεις και εσύ φίλος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ. 

Είτε εμπλέκεσαι με τον καρκίνο είτε όχι, η επιθυμία σου να υποστηρίξεις το έργο μας σε μια μόνιμη βάση, μπορεί να επιτευχθεί εάν επιλέξεις να γίνεις Be Strong φίλος
Δεν εμπλέκομαι με τον καρκίνο μπορώ να γίνω Be Strong φίλος;
 
Εάν δεν εμπλέκεσαι με τον καρκίνο, και απλά θέλεις να βοηθήσεις το έργο μας, αυτό από μόνο του είναι ένας σπουδαίος λόγος για να το πράξεις.

Αυτό μας δίνει περισσότερο κουράγιο να για να επιτύχουμε το όραμα μας και να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το σημαντικό κοινωνικό μας έργο.
 
Η ευαισθησία σου, μας συγκινεί ιδιαίτερα, αφού με την κίνηση σου αποδεικνύεις ότι ο καρκίνος δεν είναι ένα ζήτημα μόνο όσων εμπλέκονται με αυτόν, αλλά ένα εθνικό ζήτημα, που πρέπει να αφορά όλους. Θα βοηθήσω το έργο σας εάν γίνω Be Strong φίλος;
 
Η επιλογή σου να γίνεις Be Strong φίλος, είναι ζωτικής σημασίας σχέση, για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και να παραμείνουμε ανεξάρτητοι.

Είναι μια σχέση ζωής, αφού η συνδρομή σου, θα μας επιτρέψει να σχεδιάσουμε το μέλλον με ασφάλεια.
 
Be Strong φίλος της οργάνωσης, μπορεί να γίνει όποιος επιθυμεί να έχει ένα πιο μόνιμο και υποστηρικτικό ρόλο, στην τιτάνια προσπάθειά μας, μέσω της συνδρομής των 69 ευρώ, με
διάρκεια ενός έτουςΓια ποιο λόγο να γίνω Be Strong φίλος;

Με την ετήσια συνδρομή, θα ενισχύσεις σημαντικά το έργο μας και θα μας δώσεις την ευκαιρία, να υποστηρίξουμε άλλον ένα άνθρωπο που εμπλέκεται με τον καρκίνο.

Με την εγγραφή σου ως Be Strong φίλος και σε αναγνώριση της πολύτιμης υποστήριξής σου, θα παραλάβεις τα εξής:
 
  • Ευχαριστήρια  επιστολή και καλωσόρισμα, στην ομάδα των Be Strong φίλων.
  • Be Strong Friend Card. Η κάρτα αυτή είναι προσωπική και υποδηλώνει την ιδιότητα, του Be Strong φίλου, ειδικά σχεδιασμένη, όπου μέσω αυτής μπορεί να έχεις τα εξής πλεονεκτήματα:
  1. Να ενημερώνεσαι πρώτος για τις δράσεις της οργάνωσης σ' όλη την Ελλάδα.
  2. Να λαμβάνεις πρώτος τα νέα του Be Strong και τις εξελίξεις στο χώρο του καρκίνου, μέσω του Newsletter.
  3. Να λαμβάνεις τιμητική πρόσκληση, για όλες τις εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, που πραγματοποιούμε.
  4. Έκπτωση ή δωρεάν πρόσβαση σε υπηρεσίες που παρέχονται από συνεργαζόμενους φορείς ή επιχειρήσεις.
  • 5 πορτοκαλί βραχιολάκια Be Strong. Το γνωστό πορτοκαλί βραχιολάκι από το 2007, έγινε σύμβολο δύναμης για χιλιάδες ανθρώπους. Φορέσε το και μετάδωσε το μήνυμά μας: ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ. Πρόσφερε το ως δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και μίλησέ τους για τη  όργανωσή μας, το έργο μας, τις υπηρεσίες μας αλλά και πως μπορούν να γίνουν Be Strong φίλοι.
  • 1 βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή του ιδρυτή μας, Παναγιώτη Μιχαήλ, με τον  τίτλο:«Είμαστε Τουρίστες!». Μια αληθινή ιστορία, που έχει δώσει δύναμη και κουράγιο σε χιλιάδες ανθρώπους, είτε ασθενούσαν είτε όχι, αφού ουσιαστικά διαπραγματεύεται την ίδια τη ζωή. Ένα βιβλίο που μας διδάσκει για ποιο λόγο στη ζωή δε χρειάζεται να ψάχνουμε το τέλειο... αφού η ίδια η ζωή είναι τέλεια!


BeStrong.org.gr - 17.10.19