Τι Προσφέρουμε
Υποστήριξη στο χώρο μας

Υποστήριξη στο χώρο μας ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο

Στρατηγού Μακρυγιάννη 10, Γαλάτσι

Πέραν της υποστήριξης μέσω των τεχνολογιών της επικοινωνίας, δίνεται η δυνατότητα στον κάθε ενδιαφερόμενο που εμπλέκεται με τον καρκίνο, να επισκεφτεί το χώρο μας να γνωριστούμε από κοντά και να υποστηριχτεί από τους ειδικούς της ψυχικής υγείας.

Ο χώρος όπου στεγάζεται και το πρότυπο τηλεφωνικό & διαδικτυακό κέντρο υποστήριξης 1069, βρίσκεται στο Γαλάτσι, στην οδό Στρατηγού Μακρυγιάννη 10. Είναι ένας χώρος, φτιαγμένος με πολύ μεράκι και αγάπη για τον άνθρωπο.

Τον χώρο τον επιμελήθηκε προσωπικά ο ιδρυτής της οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, Παναγιώτης Μιχαήλ, έχοντας ως κριτήριο τι ο ίδιος θα ήθελε ως ασθενής του καρκίνου, να έχει ένα τέτοιο κέντρο υποστήριξης. Στον χώρο μας πραγματοποιούνται διάφορες δραστηριότητες και παρέχονται υπηρεσίες όπως:

  • Ατομική θεραπεία.
  • Συμβουλευτική.
  • Θεραπευτικές ομάδες.
  • Ομάδες αυτοβοήθειας.
  • Ομάδες Ψυχοδράματος

Όλα τα παραπάνω προγράμματα πραγματοποιούνται και έχουν την πλήρη επίβλεψη των εξειδικευμένων ανθρώπων για την κάθε δραστηριότητα όπως: ψυχολόγοι υγείας, ψυχοθεραπευτές, κοινωνιολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί.

Τα προγράμματα αυτά παρέχονται όχι μόνο στους ασθενείς αλλά και στο οικείο περιβάλλον αυτών.

Μέσω όλων αυτών των υπηρεσιών θεωρούμε ότι δίνουμε τα κατάλληλα όπλα, στους εμπλεκόμενους για να διαχειριστούν τον καρκίνο, αλλά και να επανέρθουν στην κοινωνία πιο δυνατοί ώστε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πρότυπο κέντρο υποστήριξης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ ή να κλείσετε ραντεβού μαζί μας, μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνο 1069.     


Ευρωπαϊκή Αναγνώριση

Οι υπηρεσίες και η πληροφόρηση που παρέχει η οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, βραβεύτηκαν & αναγνωριστήκαν ευρωπαϊκά από την Ευρωπαϊκή Σχολή Ογκολογίας, European School of Oncology.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού "CANCER ON THE INTERNET" AWARD 2010, η ιστοσελίδα μας http://www.bestrong.org.gr κατέκτησε την δεύτερη θέση του διαγωνισμού και βραβεύτηκε με την "Μνεία Τιμής για το 2010", "2010-MENTION OF HONOUR".

Στην σχετική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Σχολής Ογκολογίας για την βράβευση, τονίστηκε το γεγονός ότι οι πληροφορίες αλλά & η υποστήριξη που παρέχει στην ελληνική κοινωνία, η οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, αξίζουν αναγνώρισης! 


BeStrong.org.gr - 05.02.16
sakarya travesti antalya travesti ankara travesti tempobet

çeviri b374k shell inönü üniversitesi taban puanları 2019 malatya oto kiralama malatya web tasarım parça eşya taşıma shell download wso shell alfa shell şehirler arası nakliyat şehirler arası evden eve nakliyat malatya oto ekspertiz büyü aşk büyüsü ayırma büyüsü büyü aşk büyüsü bağlama büyüsü metal galvanizli sac paslanmaz sac medyum tavsiyeleri medyum şikayetleri medyum yorumları medyum dolunay medyum aşk büyüsü paykasa metal hrp sac paslanmaz çelik web tasarım seo hazır web sitesi evcil hayvan taşıma bahis siteleri