Νέα
Νέα της οργάνωσης

Εσύ θα μείνεις αμέτοχος;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κοινωφελής Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Φίλων Του Καρκίνου, “ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ” και η φαρμακευτική εταιρία Janssen, ανακοίνωσαν σήμερα το λανσάρισμα μιας νέας ηλεκτρονικής καμπάνιας ενημέρωσης κοινού για τον καρκίνο του προστάτη.
 
Πρόκειται για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης κοινού για τον καρκίνο του προστάτη η οποία έχει εφαρμογή σε όλα smart phones και androids.  
 
Στόχος της καμπάνιας αυτής είναι η ενημέρωση του ευρύτερου κοινού σχετικά με τη νόσο, τον προστάτη, τη δομή και λειτουργία του, τους παράγοντες κινδύνου, τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης κ πρόληψης, αλλά και τους λόγους απροθυμίας των ασθενών να δεχθούν ιατρική βοήθεια.  
 
Η ενημέρωση αυτή γίνεται μέσα από τα κινητά τηλέφωνα smart phones σκανάροντας την παρακάτω εικόνα, (free application Βarcode, ή QRReader), από όπου ο χρήστης μπορεί να επισκεφθεί την πλατφόρμα και να δει όλες τις σχετικές πληροφορίες.  
 
Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ουρολογίας, ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ανδρικός πληθυσμός στις ημέρες μας. Πρόκειται για τον τρίτο συνηθέστερο καρκίνο στους άνδρες σε παγκόσμιο επίπεδο και για τον συνηθέστερο καρκίνο στους άνδρες στην Ευρώπη. Τα τελευταία 20 χρόνια η συχνότητα του κλινικού καρκίνου έχει αυξηθεί πολύ λόγω των ευαίσθητων μεθόδων διάγνωσης σε συνδυασμό με την αυξημένη ευαισθητοποίηση των ανδρών για προληπτικό έλεγχο.  
 
Ο καρκίνος του προστάτη εντοπίζεται κυρίως στους ηλικιωμένους άνδρες και αποτελεί σημαντικό πρόβλημα υγείας στις αναπτυγμένες χώρες, όπου το προσδόκιμο ζωής είναι αυξημένο.
 
«Σας καλούμε όλους να δοκιμάσετε την εφαρμογή αυτή και να περιηγηθείτε στη πλατφόρμα. Πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά και αποτελεί τη συνέχεια των προσπαθειών που κάνουμε για να τονίσουμε τόσο τη σημασία της ενημέρωσης και έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του προστάτη αλλά και του καρκίνου γενικότερα.

Μια δράση η οποία έγινε πραγματικότητα με την υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρίας Janssen», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιδρυτής της οργάνωσης Μείνε Δυνατός, Παναγιώτης Μιχαήλ.


BeStrong.org.gr - 29.03.14

çeviri malatya oto kiralama malatya web tasarım hacklink satın al parça eşya taşıma sadrazam shell alfa shell şehirler arası nakliyat şehirler arası evden eve nakliyat oto ekspertiz büyü aşk büyüsü ayırma büyüsü büyü aşk büyüsü bağlama büyüsü metal galvanizli sac paslanmaz sac medyum tavsiyeleri medyum şikayetleri medyum yorumları medyum dolunay medyum aşk büyüsü paykasa metal hrp sac paslanmaz çelik web tasarım seo hazır web sitesi evcil hayvan taşıma da pa checker astropay bozdurmak istiyorum güvenilir bahis siteleri astropay paykwiksatılık köpek betgram